• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2018

18:52

OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU! Lider opozicije BI DA KOLJE! Višekruna javno poziva na UBISTVO svih političkih neistomišljenika!

Politika

OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU! Lider opozicije BI DA KOLJE! Višekruna javno poziva na UBISTVO svih političkih neistomišljenika!

Podeli vest

Đorđe Višekruna, samoprozvani novi lider opozicije, nakon javnih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nastavio je sa pozivima za ubistvo političkih neistomišljenika

Višekruna, novinar "Tabloida" Milovana Brkića, bliskog medijskog saradnika opozicionih lidera, komentarisao je na društvenoj mreži Fejsbuk kako sve one koji podržavaju aktuelnu vlast treba poklati.

Predrag Ginculj, poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Vojovdine, objavio je na svom profilu na Fejsbuku link novog SNS Informatora, a to je lider opozicije iskoristio za nove pretnje.

printscreen

- Sram vas bilo bagro - napisao je Višekruna, a zatim dodao još brutalnije:

- One koji podržavaju diktaturu treba klati kao piliće, ta stoka nije zaslužila da živi - napisao je on.

Podsetimo, Višekruni ovo nije prvi put da javno preti, pošto je u više navrata pozivao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

OPOZICIJA JAVNO POZIVA NA UBISTVO VUČIĆA! "To neće sa vlasti bez metka", NAPISAO NA TVITERU NOVINAR "TABLOIDA"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djeno

pre 5 godina

Ovog dzukelu odmah uhapsiti ko ce on da kolje.bagra petokolomaska

ratko

pre 5 godina

uhapsis klosara i proteras iyz zemlje ,jer necemo da hranimo bagru......

ratko

pre 5 godina

evo reci mi molim te gde da dodjem da me zakoljes......

neša

pre 5 godina

Ako ga budem sreo ikada,takve šamare će dobiti,da mu nikad ne padne na pamet da kolje ljude po Srbiji.

Milorad

pre 5 godina

Zuta kuga bi trebalo da zna da batina ima dva kraja.a noz dve ostrice

petrovgrad

pre 5 godina

Такви Срби су подоста поклали у Јасеновцу. јА ПОДРЖАВАМ АКТУЕЛНО ВЛАСТ, ТО ЈЕ МОЈЕ ДЕМОКРАТСКО ПРАВО.

Goran

pre 5 godina

I da li je vec uhapsen ili nije..? A sto ti tito nije na vlasti dao bih ti ja demokratiju, vec bi tucao kamen, a znas gde ? Ako te i gore ne bi snaslo

MareSrbija

pre 5 godina

Ustaso.U Srbiji pozivas na ubistvo.Zatvor za ovoga

Nikola

pre 5 godina

Ajde ubio ili zakolju 3miliona gradjana Srbije koji su podržali Vučića. Šta bi sa time dobio? Bio bi isti kao Pavelić Hitler Ajhman i ostali "dobri ljudi" Još nam samo treba i taj epitet i ovako smo bili crna ovca. Sada taj isti Vučić koga ti hoćeš da ubiješ pokušava da pokaže celom svetu da smo mi Srbi nešto mnogo bolje nego što ti i tvoji mentori možete i da pomislite. Nego spremajte program i sa njim izađite na prve izbore. Ako budetr dobri i ubedite narod može vam se posrećiti i dobijete više od 50% glasova pa onda vi formirajte vladu i rukovoditeeeeeee do do do.?????? Srećno vi bilo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija