• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2018

11:40

(VIDEO) DAČIĆ O TVRDNJAMA DA VUČIĆ PRAVI "SEVERNU ARMIJU": Ako je to tačno, VUČIĆU SVAKA ČAST! Da li neko misli da će Srbi da sami STAVE GLAVU NA PANJ?!

Politika

(VIDEO) DAČIĆ O TVRDNJAMA DA VUČIĆ PRAVI "SEVERNU ARMIJU": Ako je to tačno, VUČIĆU SVAKA ČAST! Da li neko misli da će Srbi da sami STAVE GLAVU NA PANJ?!

Podeli vest

Srpski ministar diplomatije Ivica Dačić kaže da ne veruje u izjavu Fatmira Šeholija da Alekasndar Vučić pravi vojsku severnog Kosova, ali da, ako je to tačno, predsedniku treba samo reći - svaka čast!

Kada je reč o izjavi direktora Instituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmira Šeholija da Vučić pravi vojsku severnog Kosova, Dačić kaže da razume ljutnju Prištine kada čuju ovu izjavu, ali ne razume ljutnju zapada. 

Postavlja se pitanje da li je reč o prištinskoj vlasti ili o marioneti zapada.

- Ubeđen sam da je reč o ličnim interesima zapadnih struktura. Svi međunarodni posrednici, pregovarači, sve pokazuje da nema ljubavi prema Albanaca, već da je reč o ličnom interesu - kaže ministar.

ŠIPTAR FATMIR ŠEHOLI TVRDI: Vučič kontroliše "Severnu Armiju" na KiM!

On ne veruje da je Šeholijeva izjava tačna, ali ako jeste - Vučiću "svaka čast".

- Da li neko misli da će Srbi da stave glavu na panj i čekaju napad kao za martovski pogrom? Ako neko želi da napadne Srbe, mora da zna da će naići na otpor! Ljudi ne shvataju težinu problema - kaže Dačić.

Dačić je podsetio da se trudi da radi u najboljem interesu Srbije uz podršku Aleksandra Vučića u Vlade Srbije. Nudi otvorena vrata za nove ideje za rešenje Kosova i podseća da je na vlasti šest godina, zajedno sa Vučićem sa kojim je učestvovao na svim razgovorima i ističe da nikada nije bilo reči o priznanju Kosova niti popuštanjima koja idu ispod nacionalnih i državnih interesa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kaja

pre 5 godina

Srbija nece dozvoliti da je neko napada bez razloga a posebno iznenada. Moramo biti spremni na sve, iako ne verujem da predsednik Vucic uopste razmislja i deluje u pravcu koji pominju. Sve i da jeste tako, nasa je moralna i gradjasnka obaveza da branimo nase interese

spale

pre 5 godina

Bolesni umovi srednjovekovnih plemenskih zajednica.

Opet

pre 5 godina

To je opet ko nekada vojska SAO Krajne a svi znamo kako je ona završila i njeni civili za koje Albanci sigurno neće biti glupi da ih puštaju u kolone žive ko onaj krivousti idiot 95g kojem niko za to nije rekao HVALA... Oluja-Predaja 21.Kordunskog Korpusa Srpske Vojske-8.08.1995-Youtube

SS

pre 5 godina

Dačiću, '98 /'99 ste imali nikad više bolju priliku da počistite gamad u dvorištu,i onako smo bombardovani,ali ti sa tvojim pajtosima ste imali preča posla....

Maja

pre 5 godina

Zle ljude i njihove zle glasine ne treba slusati, ljubomorni su na Vucicevu pamet i pozrtvovanost za svoju zemlju i svoj narod.

Hana

pre 5 godina

Predsednik je uvek brinuo svim gradjanima na najbolji moguci nacin!

Vanja

pre 5 godina

A kad su Albanci imali bilo sta pametno da kazu?!Srbi se svakako drze zajedno i Albanci nam ne mogu nista!!!

Hrvoje

pre 5 godina

Hajmo malo logicki razmisliti. Srpski mediji,Dacic i Vulin stalno spominju nekakav imaginarni napad na sjever Kosova plaseci narod tamo.Zasto bi Kosovska policija napala sjever Kosova kada su oni vec tamo i na granici? Zna li itko odgovor na tu enigmu i besmislicu?

Sale

pre 5 godina

Srbija je pokazala da je spremna za kompromis ali i da će se boriti za sve za šta vredi i može da se bori.

Giga

pre 5 godina

Ko god da nas napadne,nismo ludi da ne znamo da se branimo. Dovoljno smo jaki.

Ljubo

pre 5 godina

Ne verujem Beogradu ,jer puno puta je izdao ,u stvari " uvek " ...neka je Bog u pomoci Srbima na KiM ,ali njima zivota nema ,bez svoje vojske i policije ,bez stvarne zastite .Beograd je daleko ,daleko previse ...

Tof

pre 5 godina

I treba da se pravi,dosta su nas gazili.Oslobodilacka vojska svih Srpskih zemalja!!!.Prvo podigni glavu,resi sve granicne probleme pa tek oporavljaj ekonomiju.Mi prvo oporavljamo ekonomoju a oni hoce do Nisa.Podigni glavu.

kaktus037

pre 5 godina

Ivica Dacic je siguran da je rec o licnim interesima zapada .Da svako ko napadne Srbe dobice otpor.

kaktus037

pre 5 godina

Srbi nikada nece napasti prvi ali ako ih neko napadne ,naravno da ce da pruze otpor.

kaktus037

pre 5 godina

Srbi nece nikog dirati ali ce se branitit ako ih neko dira!!

Fudbaler

pre 5 godina

Vlast u Srbiji radi sve da zaštiti svoj narod na KiM, radi sve kako na koji način da sve države povuku svoju odluke o nezavisnosti KiM.

Fudbaler

pre 5 godina

Aleksandar Vučić samo želi da svoj nraod na KiM zaštiti i da stvori bolje uslove za život.

ema

pre 5 godina

Vucic se bori mirnim putem,za mir i stabilnost,a ne agresijom i bahatim ponasanjem,mi nismo divljaci kao sto su Albanci.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija