• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2018

15:48

POKUŠAVA DA SKRENE PAŽNJU SA SEBE! Jovanov: Nema laži koju Jeremić nije spreman da izrekne!

Politika

POKUŠAVA DA SKRENE PAŽNJU SA SEBE! Jovanov: Nema laži koju Jeremić nije spreman da izrekne!

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da predsednik SNS Aleksandar Vučić planira da Srbiju pretvori u kamp za izbeglice sa Bliskog istoka, a funkcioner naprednjaka Milenko Jovanov uzvraća da nema laži koju Jeremić nije spreman da izrekne

- Dok mu poslovni partneri Patrik Ho i Šeik Tidijan Gadio trunu u zatvoru i dok mu se ''brat'' Emilio Lozoia sumnjiči za ozbiljne korupcionaške afere, Vuk Jeremić pokušava da sa svega toga skrene pažnju - saopštio je potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Zato, navodi Jovanov, nema laži koju Jeremić nije spreman da izrekne, samo da ne bi odgovorio na pitanje na ime kojih usluga je od ambasade Katara u Berlinu dobio 200.000 evra, da li je te pare dobio da podržava Muslimansku braću, izaziva haos i ruši režime po svetu, ili samo da ih strpa u džep?

- Svakog dana, dakle, on čini sve samo da iznova izbegne da odgovori da li je te pare dobio, ili nije i, ukoliko jeste, za šta ih je dobio? A zašto to krije, on najbolje zna, ali je red da istinu saznaju i građani Srbije - zaključio je Jovanov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gaga

pre 5 godina

Sta sve Jeremicu nece pasti napamet. Svasta ce jos da izmisli ali narod ne moze da prevari.

Dejo

pre 5 godina

Nikada ni nećemo saznati istinu. Nema taj hrabrosti da čvrsto stane iza svojih postupaka, ma kakvi oni bili.

Miloš Kosorić

pre 5 godina

Jeremić tako dobro slaže da i on sam misli da je to istina.

marija

pre 5 godina

Jeremic je jedan obican prevarant i lopov,koga samo interesuje novac,a ne svoj narod

Mare

pre 5 godina

Kako čovek ima bujnu maštu, Jeremićeve maštarije nemaju granica.

Fudbaler

pre 5 godina

Naravno da Jeremić stalno laže. Jeremić je jedno zlo od čoveka.

Fudbaler

pre 5 godina

Pa šta očekivati kada Jeremić stalno laže i šta drugo očekivati kada Srbija treba da bude tu gde jeste da se razvija i napreduje.

Marko

pre 5 godina

Jeremic na jadne nacine pokusava sa skrene paznju na sebe. I u tome uspe, al samo da izazove zaljenje i podsmeh kod ljudi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija