• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

06.07.2018

19:19

MILENA IVANOVIĆ, UDOVICA LIDERA SDP, ZA INFORMER: Neću dozvoliti da od ubistva Olivera PRAVE RIJALITI!

Politika

MILENA IVANOVIĆ, UDOVICA LIDERA SDP, ZA INFORMER: Neću dozvoliti da od ubistva Olivera PRAVE RIJALITI!

Podeli vest

Ne dopuštam da se od istorijske ličnosti napravi zabava za lakoverne. U prljavim igrama i zloupotrebama Oliverovog stradanja neću da učestvujem

Neću dozvoliti da od ubistva mog Olivera prave rijaliti-šou! Svi koji plasiraju dezinformacije o tome moraće na sudu da objasne motive i otkriju svoje navodne izvore.

Ovo u razgovoru za Informer poručuje Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, lidera SDP koji je 16. januara ove godine izrešetan ispred centrale svoje partije u Kosovskoj Mitrovici. Ivanovićeva ovako reaguje na tvrdnje estradnog menadžera Saše Mirkovića, koji ju je preko svojih saradnika javno

Ubice će biti pronađene

Verujem da će se ubice i nalogodavci pronaći i da će biti kažnjeni

Milena Ivanović, Oliverova žena

osumnjičio za saučesništvo u ubistvu muža!?!

Prljave igre

Mirkovićevi takozvani novinari održali su u sredu konferenciju za medije na kojoj su promovisali svoj TV serijal u kom su bez ikakvih dokaza izneli niz uvreda i optužbi na račun Oliverove udovice.

"Došli smo do podataka da su neki iz neposrednog Oliverovog okruženja učestvovali u pripremi ubistva. Po iskazima naših sagovornika, odnos između Olivera i Milene nije bio onakav kakav se javnosti predstavljao. Reakcija javnosti i medija nakon saznanja o ubistvu pažljivo je isplanirana od strane nekih medijskih tajkuna, kao i predstavnika jedne zvanične političke opcije. Jedan visoki funkcioner iz Beograda imao je intenzivne kontakte sa Milenom",

Tužićemo Mirkovića

Pošto Saša Mirković traži tužbu, svakako će je dobiti

Nebojša Vlajić, advokat

stoji u saopštenju emisije "Rikošet", čiji je Saša Mirković producent.

Milena Ivanović kaže da joj jako teško padaju spekulacije o Oliverovom ubistvu.

- U prljavim igrama i zloupotrebama Oliverovog stradanja neću da učestvujem. Ali svakako neću dozvoliti da se njegova žrtva svede na nivo rijalitija i da se od istorijske ličnosti, što on jeste bio, napravi zabava za lakoverne! Mene jedino zanima ko je ubica. Verujem da će ubice i nalogodavci biti pronađeni i da će biti kažnjeni - izričita je Ivanovićeva,

mojugao

TOMA FILAADVOKAT

Da u Srbiji postoji odgovornost za laž, tužio bih Mirkovića. Dok se ne obezbedi brzo i pravedno suđenje, svaki dripac koji nekom preti ili nekog kleveta uživaće i radiće šta hoće.

dodajući da će tužiti svakog ko plasira dezinformacije.

Skandal i bezobrazluk

I Nebojša Vlajić, advokat porodice Ivanović, ogorčen je što se ova nesreća koristi za političku i ličnu promociju opskurnih likova.

- Naravno da Saša Mirković zloupotrebljava Oliverovo ubistvo! On je jedan bezobraznik kojem bi trebalo slomiti njušku. Međutim, pošto traži tužbu, svakako će je dobiti - podvlači Vlajić.

Razmena podataka o istrazi

Misija Euleks juče je objavila da su se predstavnici srpske i kosovske policije sastali "u cilju povećanja razmene informacija i saradnje u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića". Kako je navedeno, zamenik šefa Euleksa Bernar Tran posredovao je u organizaciji ovog sastanka dve policije. Dogovor je da se sledeći sastanak održi početkom avgusta.

SPASIĆ: Janković zloupotrebljava ubistvo Olivera Ivanovića!

(FOTO) TRI MESECA OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: U Kosovskoj Mitrovici osvanuli grafiti, supruga objavila potresnu fotografiju!

TUGA I BOL NE PRESTAJU! TOG DANA SUZE SU SAME LILE! Žena Olivera Ivanovića emotivnim porukama OTORILA RANE I RASPLAKALA SVE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Americko maslo jo bi drugi ko suruje sa siptarskom mafijom samo ameri i niko vise.

Rada

pre 5 godina

Cije god da je maslo treba da bude otkriveno a niko njegov atentat nema pravo da koristi u politicke svrhe i da na taj nacin njegovoj porodici stavlja so na svezu ranu.

Taki

pre 5 godina

Dragane pripremano ubistvo od strane sipttara bre nismo deca.

Kaktus037

pre 5 godina

Nazalost,danas se sve politizuje.Treba naci ubice i nalogodavce i kazniti ih.Sigurno ce se sve otkriti.

Rade

pre 5 godina

Ni ne sme se to dozvoliti. Pojedinci će svakoga zloupotrebiti u pokušaju poboljšanja ličnog rejtinga.

Strahinja

pre 5 godina

Najteze je zasigurno najmilijima likvidiranog Olivera Ivanovica .

Miloš Kosorić

pre 5 godina

Da se razumemo.Očigledno da su stranci umešali svoje prste u ubistvo Olivera Ivanovića.

Jana

pre 5 godina

Znala sam da je Janković nula od čoveka ali da je toliko nisko spao da koristi ime ubijenog Ivanovića zarad propagande i eksponiranja u medijima... Više ništa ne može da me iznenadi od tako bljutavih ljudi.

Zika

pre 5 godina

Sramota šta sve neće uraditi ne bi li prigrabili za sebe neku korist.

fox

pre 5 godina

Želja svakog građanina je da se počinilac nađe i kazni.Stvarno je ružno što neko želi da napravi od svega rujaliti,a znamo mi vrlo dobro koji opozicioni šljam sve to zloupotrebljava,

ana

pre 5 godina

Porazavajuce je sto Jankovic od ovoga pokusava sebe da stavi u centar paznje.

Wo

pre 5 godina

Neka to kaze Jankovicu, on svoju kampanju gradi preko mrtvog coveka jer nista drugo ne zna sem da se petlja oko ubistava, izgleda mu to od mladosti jos ostalo.

Fudbaler

pre 5 godina

Vlast sve čini da se ubistvo Olivera Ivanovića zaista reši, a ubice otkriju.

Mia

pre 5 godina

Nadam se da će se ubice pronaći i kazniti. Pravda će pobediti.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Tžno je što pojedinciv na ovakav način svaki put ponovo ubijaju Olivera i nanose bol porodici ali likovima poput S.Mirkovića ništa nije sveto a to nesrećno ubistvo im je samo sredstvo da napadaju Vučića

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija