• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.07.2018

16:45

POTPREDSEDNIK GO SNS JOVANOV: Đilas nesposoban i neuspešan za društvo, ali sposoban za svoj džep!

Politika

POTPREDSEDNIK GO SNS JOVANOV: Đilas nesposoban i neuspešan za društvo, ali sposoban za svoj džep!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da lider Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas pokušava zloupotrebom dece da stekne političke poene

Kritikujući bivšeg gradonačelnika da je zadužio Beograd za 1,2 milijarde evra, da je ostalo dužan porodiljama i penzionerima, da priča o pruzi od Soluna do Budimpešte a da nije bio u stanju da pošteno i bez afera napravi most od Novog Beograda do Čukarice, Jovanov kaže da Ðilas ne može da shvati da se veliki projekti danas rade zbog Srbije, "a ne kao u njegovo vreme, da bi tajkuni postajali još bogatiji i da bi kasnije, poput njega, prijavljivali imovinu od 25 miliona evra".

Jovanov, međutim, pita i gde je sve ono što nije prijavljeno...

"Gde je odgovor kako je to zarađeno i kako mu je baš u vreme dok je bio vlast iznenada porasla sposobnost i uspešnost u biznisu? Najzad, koliko se toga u Srbiji moglo napraviti da je novac završavao u projektima važnim za narod, umesto u džepovima tajkuna?".

Bolje da odgovori na ta pitanja umesto što pametuje o onome u čemu se pokazao kao "neuspešan i nesposoban za društvo, ali istovremeno veoma sposoban za svoj džep", poručuje Ðilasu Jovano u saopštenju koje je dostavljeno medijima. 

Ðilas je prethodno na tviteru naveo da deca u domu u Sremčici gladuju, da se dom raspada i da je pokušao da im pomogne donacijom, ali da je to zabranio ministar Zoran Ðorđević, kao i da se zadužujemo milijardu evra za prugu od Novog Sada do Subotice, a koju će, tvrdi, kineske firme raditi bez tendera i po enormnoj ceni. 

VESIĆ: Ðilas ne bira sredstva da se vrati na vlast




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 5 godina

Đilas svim mogućim zloupotrebama pokušava da dođe do vlasti.

kaktus037

pre 5 godina

Džabe Đilasu punii džepovi kad mu je glava prazna.

NIKOLA

pre 5 godina

Pa zar bi se tako lako obogatio Dragan Djilas na muci gradjana Srbije, da mu je novac uvek bio u prvom planu, dok su gradjani Beograda bili zadnja rupa na svirali.

Dare

pre 5 godina

Milenko Jovanov je apsolutno upravu,Đilas je definitivno najsposobniji za svoj džep i ni za šta više,jer ga sem svog džepa ništa drugo i ne zanima.

Lala

pre 5 godina

Đilasov mozak funkcioniše samo na pare,kod njega je osnovni moto "leva ruka desni džep" i to je njegov način funkcionisanja.

Ranko

pre 5 godina

Djilas je prica vec vidjeno.Njegova aktivnost je uvek vezana za neki licni interes.

Maša

pre 5 godina

On je funkcioner koji je radio isključivo za svoj interes i svoj đep.To se danas vidi po ličnoj imovini.

Bojan

pre 5 godina

Naravno da je za to sposoban. Zato mu ne treba nikada vise dati vlast.

Vuk

pre 5 godina

On je jedan od onih koji ne biraju sredstva, gaze preko najblizih samo za licno bogacenje.

Lala

pre 5 godina

Djilas je pokazao sta zna i ume...gotovo je sa njegovim mahinacijama.

Joca

pre 5 godina

To je bar poznato. Đilas bi i preko mrtvih samo da dođe do fotelje. Strašno!

Fudbaler

pre 5 godina

Đilas je jedan tajkun najobićniji koji je sagradio najskuplji most na svetu a pola sredstava je otišlo u njegov privatni džep.

Mia

pre 5 godina

Narod je naucio lekciju i shvatio da takvi kao gospodin Dilas nisu dobri da budu na vlasti ,jer brinu samo za licne interese!

Zvezdana

pre 5 godina

Đilas ne bira sredstva da bi dosao do vlasti, ali ništa ne vredi jer nema podršku naroda i niko ne veruje u njegove prazne priče i laži.

Dana

pre 5 godina

Ah,pa kada treba pare da se uzmu Dijas je uvek u prvom redu,ispred svih lopova!

Marko

pre 5 godina

Dok je narod siromašio, a država umalo bankrotirala, Đilas se enormno obogatio. Pametnom dosta.

Teodora

pre 5 godina

Ljudi, pa mi vece zlo od Djilasa i demokrata niti smo imali niti cemo imati, oni su gori od kuge, to zlo nikad da nam se vise ne ponovi!

Miloš

pre 5 godina

Dve ovce Đilas ne zna da vodi, a kamoli državu na pravi način. On ima sposobnosti da krade i puni svoje džepove, to mu je ranije dobro išlo. Treba da ga je sramota, takvi nam nisu potrebni!

Dare

pre 5 godina

Djilko ne bira sredstva da dođe do cilja, tj. do fotelje. Ništa mu sveto nije. Nego ne može! Narod ga je dovoljno dobro upoznao da mu neće dati nijednu priliku više.

Neo

pre 5 godina

Ništa novo u vezi Đilasa,njemu je uvek bio i biće svetinja samo njegov džep,šta god pričao i koliko god se predstavlajo zabrinutim za građane.

Nemanja

pre 5 godina

Sposoban je samo da laze i da krade za nista drugo nije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija