• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Vidovdan.org

07.07.2018

20:03

PROGOVORIO BIVŠI ŠIPTARSKI AGENT NAIM MIFTARI: Rusi su VEĆ NA KOSOVU, uz pomoć Srbije žele da OVLADAJU BALKANOM!

Politika

PROGOVORIO BIVŠI ŠIPTARSKI AGENT NAIM MIFTARI: Rusi su VEĆ NA KOSOVU, uz pomoć Srbije žele da OVLADAJU BALKANOM!

Podeli vest

Bivši agent Obaveštajne službe Kosova(SHIK), Naim Miftari, tvrdi da je Rusija u Evropi prisutna skoro svuda, naročito u sferi trgovine i finansija, dok je kroz  različite nevladine organizacije i trgovinu naftom prisutna na Kosovu i Metohiji i da uz pomoć Srbije ima nameru da preuzme kontrolu nad Balkanom

- Ali, Rusija i dalje ima svoje teritorijalne i vojne pretenzije u baltičkim zemljama, dok su ove pretenzije aktuelne na Balkanu gde kroz Srbiju, koju u tišini naoružava, namerava da preuzme kontrolu nad Balkanom, kao što je bio pokušaj državnog udara u Crnoj Gori i Makedoniji. 

Dok je rusko prisustvo na Kosovu kroz navodne nevladine organizacije na severu i humanitarne centre odnosno ruski centar u Nišu koji se klasifikuje od strane NATO kao balkanski špijunski centar, ali i kroz trgovinu naftom, ruska “LUKOIL“ funkcioniše bez dozvole Vlade Kosova koja treba da pošalje protesnu notu ruskoj Vladi pošto ne priznaje državu Kosovo, ali ima kancelariju za vezu u Prištini od završetka rata“, ocenjuje Miftari za albanski list “Bota sot“. 

On naglašava da su glavni ruski protivnici na Balkanu Albanci i Hrvati zašto što je reč o narodima koji su prozapadni i proamerički.

Bivši albanski obaveštajac upozorova da treba obratiti pažnju da antizapadne političke stranke uz pomoć ruskog novca ne osvoje vlast, kao i da je cilj Rusije propast NATO i EU. Antizapadni, verski terorizam, prema njegovim rečima, takođe se finansira ruskim novcem, ali je prisutan i uticaj Srbije na vehabije na Kosovu.

ŠIPTAR FATMIR ŠEHOLI TVRDI: Vučič kontroliše "Severnu Armiju" na KiM!

Kako piše “Bota sot“, srpske službe su određenoj meri uticale na širenje radikalizma i nasilnog verskog ekstremizma, dok se veliki uticaj širio i u ucenjivanju funkcionisanja Kosova, pokušavajući da se u očima međunarodne zajednice Kosovo predstavi kao nefunkcionalna država.

ŠIPTARSKI TIM ZA NAPAD NA SRBIJU - OLBRAJT, AHTISARI, BUGAJSKI: Samo, i naša zemlja ima ko da je brani i zastupa!

ŠIPTARI NA KRV I NOŽ! Haradinaj preti Tačiju smenom: NIJE PRVI KOGA ĆEMO OTERATI AKO POPUSTI BEOGRADU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasu Popovica poslajite

pre 5 godina

ima li neki ekonomista da pregovara o placanju rente sa dugom unazad

nena

pre 5 godina

Vama se svima i svugde prividjaju Rusi i Srbi, nocna mora

Herkul

pre 5 godina

Doslo je vreme da se okrene malo kolo srece, niti Ruse vodi Jeljcin, niti Srbiju ovi prozapadni sto ih je gospodin i sam naveo.

SARA

pre 5 godina

KAMOLI SRECA DA JE TAKO STA TAJ SIPTAR KAZE DA SU RUSI VEC U SRBIJI.

mali radojica

pre 5 godina

Miftari je u pravu , uskoro ce baza BONDSTIL u Gnjilanu da se zove PETAR VELIKI.

Branko

pre 5 godina

E pa kako su Siptari i Hrvati protjv Rusije, onda im treba biti jasno zasto su Srbi protiv Amera i NATO, "PA VALDA I SRBI IMAJU PRAVO NA SOJE ZELJE I DA BIRA PRIJATELJE!!!!??????? Stvar je tu vrlo jednostavna,VASI PRIJATELJI NISU I NASI PRIJATELJI, POSTO ONI NAMA ZABIJAJU NOZ U LEDJA A TO JE JAKO BOLNO!!!!???????

Trig

pre 5 godina

Hrvati i siptari su proamericki orjentisani jer znaju da su uzeli teritorije Srbima,pa se nadaju da ce ovako ostati.E pa nece.

buba

pre 5 godina

Tako je Siptari I spiuni I treba da se bojite Srbije I Rusije jer KIM je nefunkcionalna drzava .

Darko

pre 5 godina

Albancima mnogo smeta sto Srbija ima odlicne odnose sa Rusijom!

spale

pre 5 godina

Hahah, u strahu su velikeoci. Pa naravno da su u sveri trgovine, finansija prisutni kao i sve zemlje.Sta je tu cudno i sta je tu vojno, obavestajno hahahah. Ali prpa.

provincijalka

pre 5 godina

Uplašili se Šiptari prisustva Rusije. Oni su američke ulizice, pa okrivljuju Ruse.

Stefi

pre 5 godina

Naravno da su Rusi prisutni svuda...oni su nam poslednja šansa, i treba da su na Kosovu...

Nesa

pre 5 godina

Opasan je ovaj sipac. Kao da je propagandu vezbao kod britanaca. Jos je tu trebao da doda poverljivu informaciju da Rusi i Srbi izgladnjuju seksom posebne jedinice, da kada ih puste na KiM ili u Evropu, svaka druga zena i dete je u opasnosti. No ne treba Evropa da se boji. Tu su oni i Hrvacani da to sprece, jer kako rece oni su brana (pazi najvecu glupost) kao prozapadno odgojeni protiv Srba i Rusa. I dodje vreme kada pametan ucuti, budala progovori a fukara se obogati.

loki

pre 5 godina

Nadam se da je ovaj šiptar u pravu što se tiče prisustva Rusa na Kosovu.

MISA

pre 5 godina

IZGLEDA IM SE PRIVIDJAJU RUSI.NEZNAJU ALBANCI STA PRICAJU

Dada

pre 5 godina

Bas mi je drago , sto je nastala " NOVA EPOHA " ; svi su postali Rusofobi i Srbofobi !!? " Nicija nije gorela do zore !? " Konacno se zavodi red na zemlji !!!

dex

pre 5 godina

ovo su samo glasine od strane šiptara da bi jedinice rosu napravile upad na sever i rasteraju to malo srba što ostalo..

Ranko

pre 5 godina

Vas plasi zato sto Rusija drzi ledja Srbiji, pa sad izmisljate neke price, ali samo polako, docice vama Srbija i Rusija glave.

Sasa

pre 5 godina

Rusi vam smetaju? A Ameri i uranijum svuda po svetu ne??

Slavko

pre 5 godina

Dragi naši Šiptari (Albanci) okrenite se vi nama Srbima boljega prijatelja vi nikad nećete imati. Zapadni moćnici će vam uzeti i to malo što imate, oni gledaju samo svoj interes, oni su i nama bili prijatelji a i vas će isto prevariti i okrenuti vam leđa, oni su ljudi bez emocija. Možemo mi sigurno više i bolje, ne zaboravite da ste bliži nama nego njima. Živite u zabludi ako mislite da su vam Hrvati veći prijatelji od nas, pogledajte šta rade u BiH sa vašom braćom Bošnjacima.

Dane

pre 5 godina

Ostavite šiptara na miru,čitajte između redova on daje odobrenje američkoj demokratiji da razruši Iran.Protivi se Ruskoj sili koja nije za.A kasnije ista američka demokratija mora i na Kosovo doći da uspostavi vladavinu svoga prava.Kao što vidite klupko se samo odmotava i razmotava.Vidite da on nevidi da Amerika razbija EU,takvi su amerima naj potrebniji u ostvarivanju ciljeva.

svestisavakurac

pre 5 godina

NISTA rusia RASPADA u 7 drzava onda krece oslobadjanje svih ALBANSKIH prostorija od varvara i to veoma skoro. svi ratni ZLOCINCI nek se spremaju.

ana

pre 5 godina

Kolo srece se okrece, pa konacno da se okrene i na nasu stranu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija