• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.07.2018

21:25

VULIN PORUČIO CRNOGORSKOM KOLEGI BOŠKOVIĆU: Kosovo nije država, mogli ste da nas pitate kad već ŠALJETE OFICIRE NA TERITORIJU SRBIJE!

Politika

VULIN PORUČIO CRNOGORSKOM KOLEGI BOŠKOVIĆU: Kosovo nije država, mogli ste da nas pitate kad već ŠALJETE OFICIRE NA TERITORIJU SRBIJE!

Podeli vest

Kosovo nije država već teritorija pod privremenom upravom UN u skladu sa Rezolucijom 1244, poručio je danas srpski ministar odbrane Aleksandar Vullin svom crnogorskom kolegi Predragu Boškoviću, nakon što je Crna Gora poslala svoje oficire u Misiju Kfor na Kosovu i Metohiji

Kosovo nije država već teritorija pod privremenom upravom UN u skladu sa Rezolucijom 1244, poručio je danas srpski ministar odbrane Aleksandar Vullin svom crnogorskom kolegi Predragu Boškoviću, nakon što je Crna Gora poslala svoje oficire u Misiju Kfor na Kosovu i Metohiji.

- Kada već Crna Gora šalje oficire u misiju na teritiriji Srbije osnovni red je da i nas pita- naveo je ministar Vulin reagujući na izjavu Boškovića da slanjem crnogorskih oficira u misiju Kfor Crna Gora, kako je rekao, nije izdala Srbiju jer je Kosovo samostalna država i da je odluka doneta u cilju doprinosa regionalnoj bezbednosti. 

- Gospodinu Boškoviću u dnevnoj zapovesti izgleda nije navedeno da je Kfor po definiciji statusno neutralan pa zato ministar odbrane Crne Gore glasnije od Albanije zastupa nezavisnost Kosova.

Više bismo poštovali slanje crnogorskih vojnika u Kfor da su poslali bar jednog vojnika u jedinice za održavanje reda ili čuvanje manastira umesto dva oficira u štabu kao podršku nezavisnosti Kosova bez bilo kakvog uticaja na bezbednost Srba", poručio je ministar Vulin u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

MILO ĐUKANOVIĆ, JADO JADNI I BEDNI: Poslao vojnike na Kosovo da TAMO SLUŽE NATO PAKTU!

(VIDEO) SRBIN ODRŽAO LEKCIJU MILU I EKIPI USRED CRNOGORSKOG PARLAMENTA: Ovo morate čuti, njegove reči DIGLE SU NA NOGE CRNU GORU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Ma to MILOGORCE i ne zanima, njima je je vazno da su oni se uvukli Amerima u S*PAK!!!!??? ?????????????

Mica

pre 5 godina

Objasnite gosn Boskovocu, ocigledno neje mu sve jasno.

SARA

pre 5 godina

NEINTERESUJE MILOGORCE STA VULIN KAZE. AKO TREBA TI CE JOS I SRBE DA NAPADNU. STA ONDA GOSP. VULIN????

Sloba M

pre 5 godina

Kosovo nije nezavisna država i neće ni biti dok to ne prizna Srbija, a to znači neće nikada.

Nick

pre 5 godina

Sramota jedna za crnogorski narod, zaigraće mečka i pred njihovim vratima, Albanaca ima više nego Crnogoraca u Crnoj Gori.

NIKOLA

pre 5 godina

Nije nikakvo iznanedjenje ponasanje Crne Gore po pitanju Kosova, pa oni koji su dugo na vlasti upravo su dosli glasovima Albanaca i opstaju i dan danas, tako da nista ne cudi njihovo ponasanje, ali neka svi znaju .Kosovo nikad nece biti zasebna tvorevina. Dobar i jasan odgovor ministra Vulina svom crnogorskom kolegi.

Rastko

pre 5 godina

Viševekovno junastvo,cojstvo montenegrana je otislo za saku dolara,bruka i sramota.

Bojan

pre 5 godina

Politika Mila Djukanovica je izdajnicka politika svih gradjana i naroda Crne Gore .

Borko

pre 5 godina

Vulin je u prvu, Kosovo nije država! Kosovo je deo države Srbije.

Miloš

pre 5 godina

Sramota je ponašanje Crne Gore posle svega što smo zajedno sa njima prošli. Prodao se Milo, takvi nam nisu potrebni!

bubasvaba

pre 5 godina

Bezacete iz crne gore isto ko siptari sa kosova samo oni imaju dje a djecete vi jado bjezat u skora vremena ???? i vi u albanijuna promenu vera da spasite zadnjicu .

Jodzi

pre 5 godina

Običan narod Crne Gore je protiv ovih odluka. Obrukali su se za sva vremena.

Aleksandar Minic

pre 5 godina

Sta da se prica vise, Crnoj Gori je KiM isto vazan koliko i Srbiji jedan je narod, ali politika koja se vodi dvadeset godina narod je poveo drugim putem

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija