• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.07.2018

09:52

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ SRBIMA KOJI NAVIJAJU ZA HRVATE: AJ SAD TAMO NA MORE DA SLAVITE OLUJU - DABOGDA VAM KOLA POLUPALI!

Politika

(VIDEO) ĐUKANOVIĆ SRBIMA KOJI NAVIJAJU ZA HRVATE: AJ SAD TAMO NA MORE DA SLAVITE OLUJU - DABOGDA VAM KOLA POLUPALI!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Đukanović oglasio se na Fejsbuku revoltiran činjenicom da je jedan broj Srba sinoć tokom utakmice Rusija - Hrvatske navijao za Hrvate. Evo šta im je Đukanović poručio:

- Verujem da ova naša građanština, ova naša centralnobeogradska elita i jugonostalgičari, silni Jugosloveni da se sad radujete. Evo, pobedila vam je Hrvatska. I verujem da ćete zajedno sa Novakom Đokovićem da proslavite tu pobedu. Nemojte slučajno kad odete tamo na more, nemoj slučajno da upalite sveću žrtvama Jasenovca, Jadovna - kazao je političar.

- Naravno da se odvratno osećam što su Hrvati prošli. Moram da vam priznam da bi mi bilo drago da vam tamo polupaju kola - izrazio je svoj stav Vladimir Đukanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

To Djukanovicu svaka ti cast a za sve Srbe koji su navijali za hrvate snasla ih oluja

Lala iz Banata

pre 5 godina

Колико имамо Срба у хрватској репрезентацији...?

hogar

pre 5 godina

Tako je Lala....zato i treba da se slavi pobjeda Hrvatske....ne razmijem čemu ovoliki plač???Ceo svijet i cela svjetska humana rasa potiče od srba.....Zato slavlje!!!! :)

Dejan

pre 5 godina

Da su naši orlovi imali kandže da se bore niko ne bi komentarisao ni Ruse a ni ustaše. Svi bi veličali naše lepezane !

Ivan

pre 5 godina

Ko je navijo od Srba za Fasiste Hrvate hitno na lečenje taj nek se pita klali nas vesali spaljivali ubijali proterali sta Jos zeli od Fasiste da se veselim njihovoj pobedi ili da navijam za njih bolje da se ubijem od sramote .

Mikica

pre 5 godina

I u Hrvatskoj je bilo mnogo ljudi koji su navijali za Srbiju,uostalom pokazali su kako se igra futbal .....

Zil

pre 5 godina

Moguce da je bilo, ali nismo mi njih vesali po Macvi, zatvarali u logore, klali, bacali u jame, pokrstavali, nismo mi ubijali porodicu Zec, mitraljiljali avionima kolone izbeglica, nismo mi njih proterali 500 000....Sta vam je ljudi, imate li imalo mozga ako vec kojones nemate??

Vlado

pre 5 godina

Tako je Djuka, ako si im rekao... Sramota je navijati za njih, a u svaki klip za najavu utakmice im je ubijanje Srba, sramota!

Nenad

pre 5 godina

Lepo im je covek objasnio. Neka idu tamo da trose pare i da im izlupaju auta. A posle ce da dodju u Srbiju da palamude.

Dare

pre 5 godina

Posle svega što su nam Hrvati uradili zaista ne mogu da prihvatim i da opravdam te Srbe koji navijaju za njih.Mene bi bilo sramota.

piksi

pre 5 godina

to je Srpski korov bez obraza i časti-srećom još uvek su u manjini

gladni srbin

pre 5 godina

Aj ti reci braci rusima da plate deonice akcionarima Lukoil Srbija AD. Bio bi red .. uskoro ce dve decenije kako izbegavaju obavezu i dve decenije kako valst u srbiji krsi zakone i ustav drzeve.

Dex

pre 5 godina

Navijati za Hrvate a biti Srbin je više nego sramotno,ne smemo nikada zaboraviti Oluju i sve što su nam Hrvati radili.Zbog toga zaista nikada neću navijati za njih.

darko

pre 5 godina

Cenim ovaj komentar,ne treba mrziti nikoga ali baš da navijom za njih je sramota.Imate li Vi imalo obraza i poštovanja.Ako neprema proteranima i obogaljenima onda prema pobijenima.Lepo su Vam Vaši kockasti ljubimci vratili to navijanje-Tomsonom.

Lazar

pre 5 godina

Ne poznajem ni jednog Srbina koji je išao na more u Hrvatsku, a da nije doživeo neku neprijatnost. I svaki od njih je rekao-nikad više!

goga

pre 5 godina

Ne opravdavam cin Hrvatske, kao što neopravdavam ni podrsku koju su dobili od Srba. Trebalo bi da zivimo u miru ali ipak da drzimo distancu.

Miki

pre 5 godina

Lepo si im i rekao..neka idu tamo da vide za koga su navijali....ali ne na primorje,tamo je jos i pristojan svet neka dodju ovaj kontinentalni deo,Vukovar,Osjek,Zagreb...Neka napisu na cirilici transparente "mi volimo hrvatsku" ubedjen sam da ce ih BAS lepo primiti.

Kobe Bryant

pre 5 godina

Svako ima pravo da navija za koga hoće a da to nema nikakve veze s politikom! Meni se recimo svidja kako oni igraju (i briga me dal su katolici i dal su ovakvi ili onakvi). Igraju hrabro i ne respektuju nikoga, sto nije bio slučaj sa našim fudbalerima koji su igrali kao babe.

SARA

pre 5 godina

GOSP. DJUKANOVICU SLUSALA SAM VAS GOVOR O UTAKMICI RUSA I HRVATA. VEOMA SAM TUZNA STO SU RUSI IZGUBILI A TI SRBI KOJI SU SLAVILI HRVATSKU POBEDU SRAM DA IH BUDE NE SAMO DA IM SE KOLA NE RAZBIJU U HRVATSKOJ VEC I VISE TOGA. IMALA SAM TAJ SLUCAJ I NIKAD VISE . STA ZALISNA A TO DA JE DJUKOVIC NA HRVATSKOJ STRANI. UVEK SAM PLAKALA KADA JE GUBIO A SADA CU SVAKI NJEGIV PORAZ SLAVITI. HVALA.

Mare

pre 5 godina

Nije nu čudo što nam se istorija stalno ponavlja i što uvek plaćamo skupu cenu svoje gluposti. Zbog jedne fudbalske utakmice, koje je samo tren u našim životima i beskraju vremena, mi smo zaboravili i 1941, i 1991, i 1995. godinu, zaboravili smo genocid nad našim narodom, progone, poniženja... Zašto bih "morao" da navijam za hrvatski tim, kada su svi oni navijali za Švajcarsku a protiv Srbije. Radovali su se pobedi švajcarskog tima, uživali u provokacijama igrača albanskog porekla itd. Mislim da naivnijeg naroda i sa kraćim pamćenjem od Srba nema na ovom svetu, što pokazuje i stanje u kome se nalazimo kao država i društvo. Ruse su pobedili na vatačinu, odosno iskoristili su penale kada su ovima već proradili živci, zato što njihov tim nikada ranije nije stigao ovako daleko. Da nije bilo penala, da se igralo još neko vreme, Rusi bi ih dobili samo tako. Penali su čista lutrija i nisu merilo bilo čega. U svakom slučaju, za Hrvatsku nisam i neću nikada navijati, a ovima koji od srca slave njihovu pobedu, ne znam šta bih rekao... Molim vas objavite moj komentar!

Predo

pre 5 godina

Djuka je upravu.Ko god je Srpskog roda ne bi smeo da navija za njih,toliko su nam zla naneli.

SSSS

pre 5 godina

Hrvati decenijama pokazuju svoju mržnju prema srpskom narodu! Ne razumem one prave Srbe koji navijaju za njih. Rusi su naša braća!

Verka

pre 5 godina

Ti koji su navijali za Hrvate neka se samo sete Jasenovca i Oluje.

Vojvodjanin

pre 5 godina

Zar ne moze svako da navija za koga hoce u slobodnoj zemlji? Zar ne propagiramo slobodu mišljenja i pomirenje?

Zikica Popovic

pre 5 godina

Ne moze ni jedan normalan Srbin a koga "Bole rane roda svog"navijati za decoubice,

Dejan Prvi

pre 5 godina

Sto rekao Bora DJ: "Srbin je lud, srbin je proklet, jednom ga ubijes on hoce opet"

SARA

pre 5 godina

BRAVO DJUKANOVICU. SVAKA VAM CAST ALI SAM TUZNA DA NAS DJOKOVIC ZA HRVATE. SRAMOTA

paramonte

pre 5 godina

Djukanovicu imas podrsku svakog normalnog coveka u Srbiji.

Ivana

pre 5 godina

Djuka kralj, odusevio me je njegov stav. Misljenje koje je izneo podrzava 99% Srba, sto sportista i estradnjaka samo nemaju petlju da to jasno i kazu da ne bi ugrozili svoje karijere i da im ne bi opalo tezgarenje po Hrvatskoj.

Mare

pre 5 godina

Tako je Srbine realni covece.To nisu Srbi to sramota za Srbiju.Inace cela opozicija je navijala za hrvatsku to se vidi.Sramota.Zivela bre Srbija i bratska Rusija i naravno Kina.

Ljubičica

pre 5 godina

Sad se pokazalo ko je ko... Svaka ti je na mestu.

Ljubičica

pre 5 godina

Sramota je da su Srbi između Rusa i Hrvata odabrali Hrvate... Nek im je na čast!

Jure

pre 5 godina

Eto mi srbi melem na ranu od 1914 preko 1941 i 1990-1999. Uvek nas klali. Pobiše nas u Vukovaru, Srebrenici i dobivamo 700 god. zatvora i 3 doživotne za Srebrenicu. A mi ptičice, pčelice uvek za mir. I danas želimo mir pa kupujemo migove, rakete ... Kad pročitam ove vesti stidim se porekla.

Lala iz Banata

pre 5 godina

**Беш га у систем...Рус шутира...Србин - брани...!! А...онда, Хрватска слави...?! Смешно...

Amater

pre 5 godina

JA SAM NAVIJAO ZA RUSIJU ALI U UTAKMICI SA ENGLESKOM NAVIJACU ZA HRVATSKU.NEMOGU NEKOLIKO HILJADA USTASA DA PREDSTAVLJAJU HRVATSKU KAO NI NEKOLIKO HILJADA SRBA SRBIJU.OVO JE SPORT A NE POLITIKA.

Fudbaler

pre 5 godina

Đuka je u pravo skroz. Vladimir Đukanović i te kako zna šta je dobro za naš narod u Srbiji.

Vladimir

pre 5 godina

sa Srbima se manipuliše od vajkada ...ovo je nova manipulacija ..treba Srbe omekšati i privoliti da idu u Hrvatsku jer njihovim kompanijama treba jeftina radna snaga...sramota je ko se sve priključio toj bednoj kampanji ...ccc

Bože

pre 5 godina

Aman ljudi, stalno se vracate u proslost.... Treba da se prasta i da se gleda napred a ne uvek ta politika, oni su nas i posvadjali.... Hrvati su juce pokazali kako se igra, i zato su zasluzeno i pobedili.... Jako mi je zao sto i nasi nisu prosli, ali nisu dobro igrali....

Ja sam ja

pre 5 godina

Ajde bre u sve mesate politiku. Svako od nas bar ima nekoga u toj Hrvatskoj ili bar velika vecina. Momci imaju srce i mu..a. Svaka im cast. Tako se igra za svoju zemlju. A sto se tice odlaska u Hrvatsku. Kada odete kod njih postuju vas i cene,a pomenuti Crnogorci gledaju kao stoku. Rat je prosao davno. Neke stvari ne treba zaboraviti, ali nemojte trovati decu za ubuduce, a to porucujem i susedima Hrvatima.

Kobe Bryant

pre 5 godina

Nema nama spasa. Čitam ove komentare. I zapažam da su u velikoj manjini oni koji napišu: "ostavite ratove iza sebe, gledajte u budućnost, ljudski je praštati" i sl. 95 % komentara je u stilu: Svaka ti čast Djuka! Svaka ti je ka Njegoševa! A ovamo se busamo kako smo mi Srbi nebeski narod!!!! Da nije tragično bilo bi smešno. Da bi neko bio nebeski narod mora da se ponaša po prinicipima neba. Isus Hristos je rekao: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu.... ali ne, ovde su svi pametni, i hteli bi da mržnja prema Hrvatima (da se razumemo, isto je i kod njih u odnosu na nas) traje još narednih 1000 godina. Eto, ja rekoh šta mi je na srcu, al sumnjam da će mi komentar biti objavljen. Ja biram da volim ljude i da praštam, a vi slobodno mrzite i dalje ako vam je tako lepše tj. ako se tako osećate bolje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija