• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2018

13:57

VUČIĆ O NAVIJANJU RTS ZA HRVATSKU: GLEDAO SAM UTAKMICU, AL' SAM MORAO DA ISKLJUČIM TON!

Politika

VUČIĆ O NAVIJANJU RTS ZA HRVATSKU: GLEDAO SAM UTAKMICU, AL' SAM MORAO DA ISKLJUČIM TON!

Podeli vest

Navijao sam za Rusiju, iako su me mnogi zbog tog stava kritikovali. Ja nisam oduševljen Tomsonovim pesmama kao neki i ne mogu da navijam za Hrvatsku, mada sam rekao da oni imaju jedan od najboljih timova. A ovi što hoće da se dodvoravaju nekima na Zapadu nek navijaju za koga hoće, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući jučerašnji fudbalski meč Rusija Hrvatska




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miso

pre 5 godina

RTS je ogranak HRT,tako da tu nema sta da vas cudi.Neke stvari su na zalost takve kakve jesu,ali sta raditi?Treba li paliti nacionalnu TV kao sto su dosovci radili,pa naravno da ne treba,prebacite kanal,i nadjite strani kanal koji prenosi i gledajte,mnogo su objektivniji nego domaci izdajnici na celu sa onom lopinom 'Bujketom',ili kako ga vec zovu.

Slavko

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na SRF (švajcarska zelevizija za njemačko područje). Eh....šta ti je profesionalac komentator! Istim intenzitetom konentarisao sve golove, kao da ih je Švajcarska davala! Kako je samo komentarisao gol Rusije za 1:0!!!

Dragan

pre 5 godina

Posteno je rekao Normalan Srbin nece navijati za ustasku Hrvatsku

Goran

pre 5 godina

Браво председниче, свака част, јавно сте изјавили да сте навијали за Русију, а против усташа,за то је данас, у овој јадној земљи, потребна велика храброст!!!

amigo

pre 5 godina

kad ce vlada da procisto rts,,od tadicevih penzionera,,,koji mrze ceo svet,,u strahu da nece docekati penziju,,pogledajte voditelje nijedan -a nije ispod 5 banki..sramota staracki dom sklepan od ostataka ,titovih ,milosevicevih komunjara,i tadicevih demokrata,,,prava mafija,,

srboljub patrijanić

pre 5 godina

SAMO ZLONAMJERNI,PLAĆENICI I MORBIDNI IDIOTI, MOGU NAVIJATI ZA SVOG VEKOVNOG EGZEKUTORA.

loki

pre 5 godina

Logično je da Srbija navija za našu braću Ruse, međutim, u svakom žitu ima i kukolja.

peki

pre 5 godina

TREBA KOMENTARISATI OBJEKTIVNO, A NE PRISTRASNO KAO STO JE TO BIO JUCE SLUCAJ.

ARiki

pre 5 godina

To nije prvi put da sa RTS-a navijaju za koga ne treba navijati, neznam zašto ali je tako.

dovlica

pre 5 godina

Pa neko za koga cemo navijati, nego za bracu Ruse. Engleska, napred :)

AcA

pre 5 godina

Ja sam utakmicu gledao na HRT2 da bih barem znao zasto je komentator pristrasan! Ovi nasi ocigledno nisu dorasli izazovu niti su dovoljno profesionalni da neutralno prenose utakmicu.

Petar

pre 5 godina

Ne treba paliti i rušiti RTS,nego je kadrovski osposobiti da bude Javni Servis građana Srbije.Skupština bira članove eegulatornog telam ono članove Uprqvnog odbora RTS .Upravni odbor bira direkora i glavnog i odgovornog urednika urednika. Dakle to je redosled.Treba krenuti. Ali, da ne čekamo sledeće svetsko prvenstvo.

Zlaja

pre 5 godina

Ok, nek navija ko hoće i za koga hoce. Al me zanima da li posle utakmice sa njima pevaju UBI ubi SRBINA ! SRBE NA VRBE...? I ceo Tomsonov repertoar

milan lala

pre 5 godina

Jos od titovog vremena RTS-om upravljaju Hrvati i druge nacionalne manjine i to nebi bio problem da nisu neprijateljski nastrojeni prema Srbiji i Srbima. Odavno je taj antisrpski "bunker" trebalo razrusiti i tamo postaviti da rade patrioti Srbije bez obzira na nacionalnu pripadanost ali provereni patrioti Srbije. Imali Srba u HRT da se izjasnjavaju kao Srbi i da rade kao spikeri da vode razne programe, da su urednici itd . Nema brate ni jednog jedinog ! ..... sve su to Hrvati brizljivo ocistili..... i Srbe najurili , a sta mi cekamo ? Pa nije ni cudo da slusamo i gledamo pro hrvatsku propagandu na nasem RTS . Onog Bujosevica treba odmah oterati . RTS je nas Srpski nas gradjana Srba mi smo vecina i ima da propagira i siri nasu Srpsku politiku kakvu mi Srbi kako vecinski narod trazimo , ko to nece odmah napolje iz RTS .

SARA

pre 5 godina

RTS NIJE ORO SRPSKI NITI JE SRPSKI. JA GA NE GLEDAM SAMO PINK I OSTALE.

Zoran

pre 5 godina

Cela nacija je zajedno sa predsednikom navijala za Rusiju.

Mia

pre 5 godina

Zao mi je sto mi ukucani nisu dozvolili da utisam ton i ja bi ga utisala,jer sam se posteno iznervirala!

Gina

pre 5 godina

Pametno rečeno. Može da navija za koga hoce i ne mora nikome da se pravda.

Nikola

pre 5 godina

Sta kaze prepodobni Alek...za koga se navija u polufinalu?....covek je Don Kihot...stalno prica da ga neko kritikuje a o tome nema nigde da se procita.I znam da necete objaviti ovaj komentar.

Jovan

pre 5 godina

Takvu pristrasnost nisu pokazali ni novinari HRT-a

micko

pre 5 godina

"RTS navijao za Hrvatsku", u prevodu znači-nije navijao za Rusiju!!!

Ribolov

pre 5 godina

Pa sada moramo za engleze da navijamo jer nam je Bler veliki prijatelj kada su braca nemci ispali

Ana

pre 5 godina

To je znak da neke stvari u javnom servisu moraju da se menjaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija