• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

09.07.2018

07:32

UDOMIO SE! Mlađan Dinkić novi savetnik Mila Đukanovića?!

Politika

UDOMIO SE! Mlađan Dinkić novi savetnik Mila Đukanovića?!

Podeli vest

Bivši guverner Narodne banke Srbije i ministar finansija Mlađan Dinkić biće savetnik za ekonomska pitanja u kabinetu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, kaže Nebojša Medojević

Bivši guverner Narodne banke Srbije i ministar finansija Mlađan Dinkić biće savetnik za ekonomska pitanja u kabinetu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića. Ovu informaciju je saopštio Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, dok iz kabineta predsednika Đukanovića nema ni potvrde, ali ni demantija ove najave.

- Dovođenjem Dinkića na mesto savetnika, Đukanović šalje jasnu poruku premijeru Dušku Markoviću da će se ključne odluke u ovoj oblasti donositi u kabinetu predsednika države, a ne premijera - kazao je Medojević.

Skupština Crne Gore je upravo ovih dana usvojila Zakon o predsedniku, kojim se šefu države daju široka ovlašćenja. Propisano je da za vršenje stručnih, administrativnih i drugih poslova bude obrazovana služba kojom rukovodi generalni sekretar, a kojeg postavlja predsednik na mandat od pet godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan Pantelic

pre 5 godina

Prica se po Beogradu da je Dinkic dobar sa Skaljarcima.

SARA

pre 5 godina

DALI JE ON GRADJANIN SRBIJE ILI DJUKANOVICE GORE. TAJ CE IZDATI SVE TAJNE SRBIJE. STA SE TU DESAVA NIKO NEZNA ALI SVE PROTIV VUCICA TO JEST PROTIV SRBIJE

didi

pre 5 godina

kada će taj smrad od čoveka što je ojadio Srbiju da odgovara za svoje postupke.Njega treba u zatvor da nikada ne vidi slobodu.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Добра вест....То је почетак краја ... - Мила Ђукановића, и зле државе: Монтенегро,..!!,

Lazni bot

pre 5 godina

Odradio posao za zute pa za Vucica sad Milo dosao na red.

dr

pre 5 godina

pored toliko pametnih ljudi ,kojih definitivno u CG ima, milo angazuje ovog gubara. Kuku ga i lele CG ako im ovaj dodje.

CorLeonis

pre 5 godina

Joj, super! Sad će Mila da stignu sve kazne ovog sveta, hihihihi, meni smešno! Milina, nismo mogli bolje da smislimo, kud se ne seti ranije, moj Mlađo... Pa da ti budemo zahvalni makar jednom u životu. Samo ga uništi i pola koliko si nas, pa super.

Pop

pre 5 godina

...a MOGLA JE TO BITI FINA DRŽAVICA!? OVAKO-TEEEEŠKOO....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija