• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2018

12:04

ĐOKOVIĆ MOŽE DA OSVOJI VIMBLDON, POD JEDNIM USLOVOM! Agasi upozorava Novakovu konkurenciju!

Tenis

ĐOKOVIĆ MOŽE DA OSVOJI VIMBLDON, POD JEDNIM USLOVOM! Agasi upozorava Novakovu konkurenciju!

Podeli vest

Andre Agasi, nekadašnji trener Novaka Đokovića, kaže da srpski as nije bez šanse da trijumfuje na ovogodišnjem Vimbldonu

Novak Đoković u ponedeljak u osmini finala (oko 18.00) igra sa Karenom Kačanovim. Agasi ne bi bio iznenađen da Đoković osvoji grend slem posle dve  godine, ali samo ako ispuni važan uslov. 

Sada se nalazi u drugačijem životnom razdoblju – ima divnu porodicu, dvoje dece i sve zavisi od toga koliko mu je važno
Andre Agasi

- Ako Novak uspe da uđe u najbolju formu, može da osvoji turnir. Rekao sam već, momak je izvanredan i potrebno je samo da bude opušten sam sa sobom na terenu. Najvažnije je da ostane zdrav, jer devet meseci koliko smo bili zajedno nije bio zdrav, pa nismo mogli da spojimo nekoliko dana u kontinuitetu - rekao je Agasi. 

Amerikanac misli da bi Đoković već bio na vrhunskom nivou, da nije požurio da se vrati. 

Posle Australije je rešio problem sa laktom, ali je požurio sa povratkom i to nije bilo dobro. Izgledao je zdravo, nadam se da jeste, ali da li je igrao dovoljno da bude fizički spreman i izdržljiv? Mislim da se bližimo trenutku kada će i to biti mogućeVratiće se ako bude želeo. Sada se nalazi u drugačijem životnom razdoblju – ima divnu porodicu, dvoje dece i sve zavisi od toga koliko mu je važno. Koliko će biti koncentrisan na tenis zaključio je Agasi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 5 godina

xexe, izgleda da mu je sada žao što je ostavio Novaka na cedilu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija