• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2018

14:11

HRVATI SE ODREKLI JEDNOG FAŠISTE, DRUGI IM TREBA! "Kockasti" izbacili Vukojevića iz reprezentacije!

Fudbal

HRVATI SE ODREKLI JEDNOG FAŠISTE, DRUGI IM TREBA! "Kockasti" izbacili Vukojevića iz reprezentacije!

Podeli vest

Hrvatski fudbalski savez (HNS) odlučio je da Ognjena Vukojevića, vinovnika incidenta posle četvrtfinalne pobede nad Rusijom, izbaci iz reprezentacije, i to samo dva dana pred polufinale sa Engleskom

HNS je izdao saopštenje o odluci rukovodstva Saveza kojom je Ognjen Vukojević razrešen dužnosti saradnika stručnog štaba reprezentacije.

Hrvatski fudbalski savez odlučio je da razrešiti Vukojevića funkcije u štabu hrvatske reprezentacije gde je obavljao ulogu skauta, a povučena mu je i akreditacija za Svetsko prvenstvo, piše "Jutarnji list", a sve nakon snimka u kome se pobeda nad Rusijom - posvećuje Ukrajini.

- Hrvatski fudbalski savez ovim putem obaveštava javnost da Ognjen Vukojević više neće biti član delegacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji - objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Vukojević je nakon susreta Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva na društvenim mrežama objavio sporan snimak, zbog kojeg je FIFA otvorila disciplinski postupak protiv njega i Domagoja Vide.

- Hrvatski fudbalski savez ovim se putem izvinjava ruskoj javnosti za postupak člana štaba reprezentacije. Ovim putem Ognjen Vukojević i Domagoj Vida takođe se izvinjavaju za izjave koje u svojoj nameri nisu imale političke konotacije, ali su ostavile prostor za takve interpretacije - piše u saopštenju HNS-a.

Iako je na tom video snimku i defanzivac Domagoj Vida, on je prošao bez kazne od strane Fudbalskog saveza Hrvatske, što samo pokazuje koliko je ova kazna besmislena i koliko su Hrvati licemerni. 

USTAŠA VIDA PODVIO REP U STRAHU OD SUSPENZIJE: To je bila šala, ja volim Ruse! 

(VIDEO) ODVRATNE USTAŠE! Pobedu nad Rusijom proslavili FAŠISTIČKIM POZDRAVOM - SLAVA UKRAJINI! 

FIFA SIMPATIŠE FAŠISTE! Vida dobio samo opomenu za ispad posle Rusije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vera

pre 5 godina

Zašto sada ovo neće da piše niti jedan srpsk imedij a evo još jedan Srbin priznao da se na vreme maknuo i preobratio od tog vizantskog i satanističkog, prvo(krivo)slavnog, huškačkog zla i to još 1960g...ne znam kako neko može biti pravoslavac posle onog huškanja 90ih? Jutarnjilist.hr GORAN ALEKSIĆ: 'TATA MI JE SRBIN IZ BOSNE, MAMA HRVATICA, JA KRŠTENI KATOLIK, ALI NE 1990.' Saborski zastupnik kroz vlastitu životnu priču stao u obranu Subašića

Branko

pre 5 godina

Kako neki srbin moze biti Hrvat, to samo u Hrvatskoj pali kad im doticna osoba odgovara!!!!?????????? Pa i TITO je VELIKI Hrvat, ali Hvatima netreba, bas ste licemerni haaa haaa haaaaa !!!!!!!??????????

Sloba

pre 5 godina

Pa sto ne izbacise i ovog drugog ,jer i on je vinovnik incidenta.

POPE

pre 5 godina

Koji samar za licemernu FIFU.Hrvati polovicno priznali skandal a FIFA to podrzava.A Hrvati probali da izglade stetu kolko tolko ali nadam se da im Rusi nece oprostiti.Ne zasluzuju jer bi svi Rusi navijali za njih u polufinalu.

iscander

pre 5 godina

inače je taj dotični Vukojević srpskoga porjekla a kum mu je dobro znani Joe Šimunić...eto toliko

Sale

pre 5 godina

Izbačen, a biće odlikovan! Štos za malu djecu i EUROPU. Stari, historijski, fazon! I prodje!? Ko je ovde ''bedast''?

u magnovenju

pre 5 godina

Отишао један усташа, остао други и дошао трећи...

Zlatko

pre 5 godina

Pa ovaj drugi i nije Hrvat vec pokatoliceni Srbin koji je prodao veru za veceru.

Ivan

pre 5 godina

Koliko mržnje, koliko kompleksa, ali svaka čast pravim Srbima na podršci, a ovi puni mržnje i puni kompleksa ne mogu da spavaju! HRVATSKAAAAA

Damir

pre 5 godina

Mislim stvarno, dokle ide ta ljubomora i mržnja prema Hrvatskoj? Ako se već nemožete radovati našoj pobjedi barem onda pišite o utakmici. Kad bi se svi ostavili ustaša , četnika i partizana svima bi nam bilo bolje.

osječanka

pre 5 godina

Ma dajte, što dalje od Hrvatske. A, zašto vas nitko u svijetu osim Rusa ne voli. I baš me zanima zašto vas je bombardirao NATO, a vi bezgrješne dobrice?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija