• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/infomer.rs

09.07.2018

17:13

ŠEŠELJ: Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim - NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE!

Politika

ŠEŠELJ: Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim - NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE!

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj prokomentarisao je slavlje predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i igrača njihove reprezentacije uz pevača ustaških pesama Marka Perkovića Tompsona, rekavši da je to i očekivao...

Šešelj je istakao i to da su problem "srpska go*na" koja su slavila hrvatsku pobedu.

- To je normalno, to sam i očekivao, ali ne razumem ova srpska go*na koja su slavila hrvatsku pobedu, koja su navijali za njih - rekao je predsednik SRS.

Šešelj se, takođe, osvrnuo i na igranje Kolinde Grabar Kitarović pred ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim. 

- To je hrvatski kulturni nivo. Nisam mogao ni sanjati da ću doći u poziciju da navijam za Engleze, a navijaću iz petnih žila - izjavio je lider radikala i dodao da će u nastavku takmičenja navijati za Francusku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tereza

pre 5 godina

Pa šta smo vam napravili ....jadnici , ajmo majko Englesko hahahaha

Mare

pre 5 godina

Tako je Vojo to nikome nije jasno.Da se pokriju usima i da cute najpametnije bi im bilo.Mada mozemo razumeti te neke verovatno su fasiti u dusi druge nema.Ali sramota je u jednoj antifasistickoj drzavi.

Milos

pre 5 godina

Mozete da svi ser... o Seselju,nema muskarca koji mu je dorastao I Srbiji izmedju politicara,prvenstveno Ostao dosledan u svoja ubedjena I nisu uspeli da ga slome i potcine u Zatvoru u Sevinengenu Moje postovanje vojvodo,sto se tice tvog integriteta I neustrasivosti Moje postovanje za vas intelekt

Medvedev

pre 5 godina

Da postoji srbomer ti bi bio srbin 100% i kaze se rvate ne hrvate

hg

pre 5 godina

navijaju jer im niko nije zaklan od hrvaskog noza Hrvati nikada u istoriji jedne bitke nisu imali (osim po youtube i wikipedijama),. niti su ustali protiv i jednog jedinog stranog okupatora..nikada nisu oslobodili jednu jedinu stopu ni Slavonije od Madjara ni Dalmacije od Italijana ni to oko Zagreba od Nemaca. Svoju "hrabrost" su pokazivali nad Srpskim civilima, starcima, ljudima, zeni i deci koje su mogli stici Ti sto navijaju, navijaju iz TRI razloga 1) ili su mesanci iz mesanih brakova 2) ili glume kosmopolite i cisto nezadovoljni sopstvenom situacijom zele da kontriraju i TRECE I NAJVAZNIJE 3) Imajte na umu da stotine web-trolova iz hrvatske se redovno na netu predstavlja Srbima i pokusava da pravi zabune medju samim Srbima

robin hud

pre 5 godina

Koji KRALJ ! Definitivno mi je popravio dan,,,hehehehe

Ljubo

pre 5 godina

Nisam navijao za Hrvate - Ustase ,vec odavnina ne kupujem ni njihove proizvode bilo koje vrste ,necu navijati ni za Engleze ,jer jednostavno sigurno necu ni upaljivati tv u toku utakmice .To vreme cu iskoristiti za nesto pametnije .Zao mi je sto Rusi nisu prosli dalje ,jer ustase su do sada imali srece kao niko do sada na prvenstvu .Sto mogu Srbi i Rusi da urade na svoju stetu ,to malo ko moze .

Ovo je Srbija

pre 5 godina

Ti sto su navijali za Hrvate su beogradski Crnogorci,koji rukovode u Srbiji?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija