• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

13:02

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

Politika

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

Podeli vest

Ustaška devojčica Marko Perković Tompson napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zato što se usudio da javno kaže da ne voli njegove idiotske fašističke pesme i što ne želi da navija za Hrvatsku

U nedostatku nekog iole smislenog razloga za napad na predsednika Srbije, Tompson se poslužio bezočnim lažima i optužio Vučića za agresiju na Hrvatsku:

- Vučić se prepoznao u Tompsonovoj pesmi! Za njega nije mržnja to što se aktivno uključio u agresiju protiv Hrvatske (verovatno to doživljava kao ljubav) ali za njega jeste mržnja prema Srbima ako se neko brani od njihove agresije - napisao je ustaški pevač Marko Perković Tompson na Fejsbuku.

Printscreen Fejsbuk

Ovom zabavljaču ustaških zločinaca koji su samo tokom fašističke akcije "Oluja" iz Hrvatske proterali i ubili više od 250.000 Srba, izgleda strašno smeta što Vučić neće kao Milojko Pantić, Čedomir Jovanović i još neki nesrećni Srbi da navija za "šahovničare" i što se ne oduševljava kad hrvatski fudbaleri na Svetskom prvenstvu pobede slavu uz njegove stihove u kojima Srbima preti ubistvom i naziva ih četničkom bandom".

Tompsonu se ne sviđa Vučić jer neće da bude kao Boris Tadić i da se klanja u Vukovaru i Blajburgu.

E pa taj film neće gledati!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaja

pre 5 godina

Fudbaleri Hrvatske su jako puno navijaca izgubili pevajuci Tompsonovu pesmu. Sport je sport. Ne razumejuci se u politiku, a ni u to sto izgovaraju, poslali su ruznu sliku o sebi i kao o sportistima i kao o ljudima. Navijamo za Englesku danas...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija