• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

13:29

VUČIĆ SE SAMO NASMEJAO - NE PADA MU NA PAMET DA KOMENTARIŠE USTAŠKU DEVOJČICU TOMPSONA!

Politika

VUČIĆ SE SAMO NASMEJAO - NE PADA MU NA PAMET DA KOMENTARIŠE USTAŠKU DEVOJČICU TOMPSONA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksadar Vučić danas nije želeo da komentariše to što ga je ustaški pevač Marko Perković Tompson napao jer nije oduševljen njegovim idiotskim pesmama...

Predsednik Vučić koga smo pozvali za komentar povodom ovog besmislenog Tompsonovog napada samo se blago nasmejao i rekao:

- To stvarno ne želim da komentarišem!

Podsetimo, ustaška devojčica Marko Perković Tompson napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića samo zato što se usudio da javno kaže da ne voli njegove idiotske fašističke pesme i što ne želi da navija za Hrvatsku.

USTAŠKA DEVOJČICA TOMPSON NAPAO VUČIĆA! Smeta mu što predsednik Srbije ne voli njegove idiotske pesme!

U nedostatku nekog iole smislenog razloga za napad na predsednika Srbije, Tompson se poslužio bezočnim lažima i optužio Vučića za agresiju na Hrvatsku:

- Vučić se prepoznao u Tompsonovoj pesmi! Za njega nije mržnja to što se aktivno uključio u agresiju protiv Hrvatske (verovatno to doživljava kao ljubav) ali za njega jeste mržnja prema Srbima ako se neko brani od njihove agresije - napisao je ustaški pevač Marko Perković Tompson na Fejsbuku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gordana

pre 5 godina

Samo idiot bi mogao da voli i podrži Tompsonove idiotske fašističke pesme. Nimalo nije zanimljiv.

Magdalena

pre 5 godina

Predsednik nema vremena i ne treba da komentariše glupe izjave nebitnih ljudi.

Jana

pre 5 godina

Predsednik Srbije ne treba da pridaje paznju ovakvim komentarima.

Ivana

pre 5 godina

Pa ko je taj Tomson da bi ga naš predsednik komentarisao. Užasni su Hrvati, mere nemaju!

Kole

pre 5 godina

Bravo predsedniče! kada bi se obazirao na sve pljuvače, čovek bi izgoreo. Ne obaziri se!

Nandor

pre 5 godina

Čovek je rekao samo svoje mišljenje, zašto bi to trebalo da se komentariše. A generalno su mu idiotske pesme!

Miki

pre 5 godina

Svako ima pravo izbora kad je bilo šta u pitanju, pa i slušanje muzike. Pevač Tompson se nevaspitano i krajnje drsko poneo prema predsedniku što uopšte nije opravdano ponašanje.

Mila

pre 5 godina

Strasno je sto se u Hrvatskoj jos uvek propagira ustastvo.

Dobi

pre 5 godina

Jel moguce da su sve ustase mentalno poremecene,ovako izokretanje stvarnosti moze se izvuci samo iz sizofrenih umova.Njih srbi ugnjetavali a oni izvrsili stravicne genocide u sva tri rata i osecaju se lepo jer sizofrene osobe nemaju ni morala ni savesti,zbog svog poremecenog uma mogu da pobiju i svoje porodice i dalje ce misliti da su oni zrtve.

Miloš

pre 5 godina

Pametan čovek, neće da se prepucava sa agresorom i provokatorom kakav je Tompson. Tu se vidi veličina i pamet predsednika Vučića!

paramonte

pre 5 godina

Izjava koja i prilici predsedniku jedne drzave.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija