• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

15:13

I SUBAŠIĆEV OTAC ODREKAO SE SRPSKOG RODA: Moj sin Danijel je ponos Hrvatske!

Fudbal

I SUBAŠIĆEV OTAC ODREKAO SE SRPSKOG RODA: Moj sin Danijel je ponos Hrvatske!

Podeli vest

Danijel Subašić, golman Hrvatske srpskog porekla, maestralno je branio na Mundijalu na putu do polufinala, naročito protiv Danske i Rusije u penal serijama

Sada je ponos Hrvatske, kaže njegov otac Jovo Subašić inače Srbin, ali koji se odrekao srpskog roda.

- Šta da vam kažem, srce mi je kao kuća, jer je moj Danijel ponos Hrvatske! Ne mogu opisati emocije koje su me pucale dok se odvijala prava drama kod izvođenja penala. Gledam fudbal otkad znam za sebe, gledao sam i neke ranije važne utakmice u kojima je moj sin imao zapaženu ulogu, ili odlučujuću, međutim, ovako nešto teško se može ponoviti – kazao je za Zadarski.hr Jovo.

Jovo nije želeo da priča kroz šta je prolazio Subašić junior, već da se samo raduju sadašnjem trenutku.

- Iskreno, noć posle velikog i stresnog okršaja s Dancima, nisam mogao oka sklopiti od uzbuđenja. Zvali su nas prijatelji iz svih krajeva sveta, čestitali nam. I kako onda da ne budem ponosan na sina koji je od svoje šeste godine uz fudbal i sport koji mu je doneo toliko radosti.  Glavno da se mi svi veselimo radi Hrvatske. I još ćemo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile Jovic

pre 5 godina

I onda se neki ovdasnji Krajisnici ljute sto ih je Sloba Milosevic "pustio" niz vodu. I bio je u pravu samo sto je to trebao da uradi 1991 a ne 1995 i da mi iz Srbije ne idemo za taj slj.m uludo da ginemo. Nikad bre u zivotu nisam upoznao " coveka" sa tih prostora. NIKADA. Ni Srbina ni Hrvata. Ista su bre fela samo se razlicito krste i to je sve. Rodjeno bi dete prodali samo zbog nekog svog interesa. Zato ih je tako lako i katolicila Terezija.

Marcco

pre 5 godina

Čudan neki čovek! Umesto da stavi šubaru na glavu, kokadru na čelo i da se odrekne sina... on se odriće "srpskog roda".

Janko

pre 5 godina

Ništa čudno...još jedan kukavica Srbin..koji još se pravi malo blesav pa se neseća 41..i 91..95..lepi strah uvuko se čoveku u glavu ipak jedno je sigurno smrad postoji u svakom narodu pa i kod nas

Nikola

pre 5 godina

Sad ce te pustiti da ides ulicom slobodno i ako znaju ko si.

rolex

pre 5 godina

koliko je ovo samo bedno.i onda opet legendarni Bora Corba-Srbin je lud,Srbin je proklet,jednom ga ubijes,on hoce opet.Eee,moj Jovo.nekako mi te je zao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija