• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

15:42

NADAL DOČEKAO DEL POTRA! Argentinac posle dvodnevnog maratona izbacio Simona!

Tenis

NADAL DOČEKAO DEL POTRA! Argentinac posle dvodnevnog maratona izbacio Simona!

Podeli vest

Argentinac Huan Martin del Potro pobedio je posle dvodnevnog maratona Žila Simona i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona  7:6, 7:6, 5:7, 7:6

Duel Del Potra i Simona prekinut je u ponedeljak uveče zbog mrata posle tročasovne borbe i vođstva Argentinca 2:1. 
Vođena je i u utorak neizvesna borba, u kojoj je prvo Simon imao prednost brejka (3:1), a onda Del Potro, koji je pri vođstvu od 5:4 propustio četiri meč lopte.Na kraju je i četvrti set rešen u "taj brejku", a Argentinac ga je dobio rezultatom 7:5.

Peti nosilac tako će se u četvrtfinalu Vimbldona sastati sa drugim favoritom, Špancem Rafaelom Nadalom. Bolji iz tog meča ide na Novaka Đokovića ili Keija Nišikorija u polufinalu, dok se u prvoj polovini žreba sastaju Rodžer Federer - Kevin Anderson i Džon Izner - Miloš Raonić.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija