• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/VIP

10.07.2018

17:16

(FOTO/VIDEO) OVO NIKAKO NIJE OČEKIVALA! Luna u Grčkoj dobila ponudu KOJU NIJE MOGLA DA ODBIJE!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) OVO NIKAKO NIJE OČEKIVALA! Luna u Grčkoj dobila ponudu KOJU NIJE MOGLA DA ODBIJE!

Podeli vest

Čini se da se modna blogerka Luna Đogani uželela sunca i mora dok je devet meseci boravila u rijalitiju Zadruga, pa se odmah nakon izlaska uputila na porodični odmor 

Ali, umesto egzotičnih dalekih destinacija i luksuznih vila uz obalu mora, Luna se zadovoljila apartmanom koji je njena mama iznajmila u Haniotiju, mestu koje je poznato kao omiljeno letovalište srpskih turista sa tanjim novčanikom.

Naime, Luna danima uživa u svim prednostima koje ''paradajz turizam'' donosi, kupa se na gradskoj plaži ili u bazenu koji se nalazi u dvorištu apartmana.

- Luna je mislila da će u Grčkoj moći da se sakrije od znatiželjnih pogleda i da će nakon devet meseci konačno pronaći mir. Međutim, nije znala da je odabrala mesto koje je popularno među srpskim turistima, tim pre što ne spada u red najskupljih destinacija, pa se prilično iznenadila kada je shvatila da se na ulicama Haniotija uglavnom priča srpski - otkriva izvor koji letuje u istom mestu u kojem i Đoganijeva i dodaje:

???? #greece

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 6. Јул 2018. у 6:08 PDT


- Iako su je mnogi turisti iz Srbije prepoznali, čini se da Luna nije za to puno marila. Na plažu je uglavnom dolazila sa mamom i prijateljima i najčešće bi raširila svoj peškir nekoliko metara pored obale. Andrej često roštilja kao prava glava porodice, a pomaže mu i Lunin prijatelj - kaže izvor i dodaje da je porodicu modne blogerke retko viđao u noćnom izlasku.

Cerka ❤️ #greece

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 3. Јул 2018. у 10:04 PDT


- Gotovo da ih nismo sretali po popularnim restoranima u Haniotiju, već isključivo na šetalištu, gde vole da se počaste picama, girosima, američkim krofnicama, grčkim šljivama i svim ostalim poslasticama. Međutim, na porodičnoj večeri u lokalnom restoranu brze hrane prišao joj je vlasnik sa ponudom koju nije odbila. Naime, on ju je zamolio da reklamira giros po kojem taj restoran poznat u Haniotiju, a zauzvrat bi dobila besplatan obrok u njegovom restoranu - kaže izvor i otkriva da se blogerka oduševila tom ponudom.

???????????????????????????? #greece

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 3. Јул 2018. у 10:11 PDT


- Pristala je bez razmišljanja, pa je ubrzo na Instagramu objavila fotografiju iz restorana. Luna je devojka koja je navikla na pažnju medija, ali i da različite kuće kontaktiraju s njom da bi ih reklamirala. Ma koliko ovo bila sitna i nebitna stvar, prijalo joj je da se na neki način vrati svom poslu - zaključuje izvor.

ŠOK! Sloba završio na INFUZIJI, evo i zbog čega!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija