• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

10.07.2018

18:09

ZVEZDA KREĆE KA LIGI ŠAMPIONA! Milojević: Respekt za Letonce, dobro ih poznajem!

Crvena zvezda

ZVEZDA KREĆE KA LIGI ŠAMPIONA! Milojević: Respekt za Letonce, dobro ih poznajem!

Podeli vest

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je dan uoči meča sa Spartaks Jurmalom da dobro poznaje letonski fudbal i da domaćin ne može da ga iznenadi

Srpski prvak će u sredu u Letoniji početi put ka Ligi šampiona, a prvi rival mu je Spartaks Jurmala, koji je na papiru totalni autsajder.

- Nova sezona i novo takmičenje. Znate da moji igrači i ja poštujemo svaki klub, pa i šampiona Letonije. Dosta poznajem letonski fudbal. Zvezda je u istoriji već igrala sa Venspilsom. Dosta toga znam o fudbalu ovde - rekao je Milojević novinarima u Rigi.

Na konstataciju da Zvezda do sada nije uspevala da se plasira u Ligu šampiona i pitanje da li je kucnuo taj čas, trener Zvezde se nasmejao:

- Baš ste me ohrabrili tim rečima... O tome šta smo uradili možemo da pričamo na kraju. Jako je težak format kvalifikacija, ali je takav i drugim ekipama. I biće iz godine u godinu sve teži. Mi ćemo da izađemo na teren da se borimo - poručio je Milojević.

Sve najviše kopka uoči meča da li će u timu biti povratnici sa Mundijala Radonjić i Rodić ili novajlija Degenek...

Videćete hoće li biti u 11. Oni su bili na Mundijalu, trebalo je možda da imaju više odmora. Profesionalci su, imaju želju da pomognu. Sami su tražili da se uključe. Vredno su trenirali - naglasio je Milojević.

On se osvrnuo i na najavljeni odlazak najboljeg strelca ekipe Aleksandra Pešića.

- Prelazni rok je "živ", spreman sam na sve. Pešić ima dozvolu sa odlazak. Reagovali smo dovođenjem drugih igrača, da ne bismo bili zatečeni - zaključio je Vladan Milojević.

Meč Spartaks - Crvena zvezda igraće se u Rigi na stadionu Skonta u sredu od 18 časova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija