• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2018

10:25

(VIDEO) DVA PLEJA ZA DVA DANA U PARTIZANU! Dres crno-belih obukao Markus Pejdž!

Partizan

(VIDEO) DVA PLEJA ZA DVA DANA U PARTIZANU! Dres crno-belih obukao Markus Pejdž!

Podeli vest

Američki košarkaš Markus Pejdž novi je član Partizana, potvrdio je klub iz Humske

Nekadašnji plejmejker Severne Karoline i Šarlota potpisao je ugovor na dve godine. On je treće pojačanje Partizana ovog leta, nakon Radeta Zagorca i Alekseja Nikolića.

Visok je 183 centimetra i sa Univerzitetom Severna Karolina Pejdž je igrao finale NCAA lige 2016. godine. Tada je u meču protiv Vilanove postigao 21 poen, uključujući i pogodak za tri poena pet sekundi pre kraja utakmice, koji ipak nije obezbedio pobedu njegovoj ekipi. 


U svojoj poslednjoj sezoni na Severnoj Karolini, Pejdž je postavio rekord univerziteta po broju postignutih trojki tokom koledž karijere - pogodio ih je 299. 

Na NBA draftu iste godine izabran je kao 55. pik od strane Bruklina, ali je odmah prosleđen Juti. Nakon dobrih igara u razvojnom timu Džezera i nastupa u Letnjoj ligi, potpisao je dvosmerni ugovor sa Šarlotom.  

(FOTO) PARTIZAN DOVEO PLEJA! Aleksej Nikolić obukao crno-belo

Odigrao je pet utakmica za Hornetse i 46 za njihov razvojni tim u kojem je prosečno beležio 15,2 poena, 3 skoka i 4,5 asistencije po utakmici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija