• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

11.07.2018

19:50

USTAŠKI UDAR NA SRBIJU,  EVO ZAŠTO JE TOMPSON NAPAO VUČIĆA: Hrvati potpuno poludeli, sve otvorenije PRETE NOVIM RATOM!

Politika

USTAŠKI UDAR NA SRBIJU, EVO ZAŠTO JE TOMPSON NAPAO VUČIĆA: Hrvati potpuno poludeli, sve otvorenije PRETE NOVIM RATOM!

Podeli vest

Posle najgorih uvreda koje su Srbima uputili fudbaleri i predsednica Kolinda Grabar Kitarović, predsedniku Vučiću otvoreno zapretio i ustaški pevač Marko Perković Tompson

Ustaški pevač Marko Perković Tompson, koji u svojim pesmama slavi genocid počinjen nad Srbima u NDH, kao i najcrnje zločine poput "Oluje", prostački je zapretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Podstaknut uvredama koje su ovih dana Srbiji i Srbima uputili hrvatski fudbaleri i predsednica Kolinda Grabar Kitarović, Tompson je uz pomoć najvećih hrvatskih medija ispljuvao Vučića. I to samo samo zato što je srpski predsednik prethodno javno osudio to što Hrvati na Mundijalu svoje pobede

Pevač pokolja

Tompson je pevač pokolja i ubijanja, jer su Hrvati samo to, samo pokolj i ubijanje, imali u svojoj istoriji

Vojislav Šešelj, lider SRS

slave pevajući ustaške pesme.

Priča o sebi u trećem licu

Tompson je u svojoj izjavi masno slagao, optuživši Vučića da je lično učestvovao u agresiji na Hrvatsku.

"Vučić se prepoznao u Tompsonovoj pesmi! Za njega nije mržnja to što se aktivno uključio u agresiju protiv Hrvatske (verovatno to doživljava kao ljubav), ali za njega jeste mržnja prema Srbima ako se neko brani od njihove agresije", napisao je Tompson na Fejsbuku, govoreći o sebi u trećem licu!? Inače, Marko Perković Tompson je jedan od najvećih zagovornika ustaštva, zbog čega su mu nastupi zabranjeni u velikom delu EU. On je i pored toga glavna zvezda na hrvatskim državnim proslavama.

Ovim napadom na Vučića Tompson se samo priključio srbomrzačkom ludilu u Hrvatskoj, koje je kulminiralo na Svetskom prvenstvu u fudbalu, gde su hrvatski fudbaleri svaku pobedu slavili pevajući pesme kojima se slave zločini nad Srbima (vidite okvir). I predsednica Kolinda Grabar Kitarović je nakon pobede Hrvatske nad Rusijom u svlačionici sa igračima zapevala Tompsonove hitove. To nimalo ne čudi kada se zna da se Kolinda javno hvalila da joj je Tompson omiljeni pevač i da njegove pesme uvek rado zapeva!?

Tadićeva saradnica stala na Tompsonovu stranu?!

Marina Komad, savetnica za medije bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, stala je u odbranu Tompsona?! Ona je na Tviteru, uz link Informerovog teksta u kome se kritikuje Tompsonov potez, napisala sledeće:

"Oh, evo je i treća faza 'afere Blajburg'. Prva faza je bila plasirati laž, druga diskutovati o njoj da joj se poveća vidljivost, treća upotrebljavati je kao da je istina. Patriotsku sliku Vučića postaje moguće očuvati jedino ako se drugi fabrikuju u izdajnike", napisala je ona kada su joj brojni pratioci zamerili ovakvu relativizaciju ustaštva.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo da komentariše Tompsonov napad. Kada smo ga juče pozvali za komentar, samo se nasmejao i rekao:

- To stvarno ne želim da komentarišem!

S druge strane, lider radikala Vojislav Šešelj ističe da je Tompson pevač pokolja i ubijanja i da ga ne čudi njegov besmisleni napad na šefa naše države.

Evo šta pevaju Tompson i hrvatski fudbaleri

* Jasenovac i Gradiška Stara

"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara,
Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Frančetića Jure
U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila
Oj, Neretvo, teci niza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića"

* Bojne Čavoglave

"Za dom, braćo, za slobodu, borimo se mi
Čujte, srpski dobrovoljci, bando, četnici,
Stići će vas naša ruka i u Srbiji..."

- Tompson je pevač pokolja i ubijanja, jer su Hrvati samo to, samo pokolj i ubijanje, imali u svojoj istoriji. Kako neko iole častan i normalan može da voli takve pesme i da slavi klanje Srba?! Kako drugačije nego najcrnjom mržnjom i nevaspitanjem objasniti to što se Kolinda u loži na stadionu uvijala i vrckala pred premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim ili što je ulazila u svlačionicu i igrala sa golim hrvatskim fudbalerima koji su slavili pevajući pesme u kojima se poziva na ubijanje Srba?! Još je samo falilo da se i ona skine gola i da zaigra! - rekao je Šešelj.

Zločinačka država

S njim se slaže i predsednik Saveza Srba u regionu Miodrag

mojugao

ALEKSANDAR STANIMIROVIĆ AMADEUS BEND

Pevači treba da se bave muzikom, a ne politikom. Ne priliči da muzičari napadaju političare, posebno ne predsednika jedne zemlje.

Linta, koji poručuje da je Tompson, nažalost, slika i prilika današnje Hrvatske.

- To je čovek koji na svojim koncertima peva o ustaškim koljačima i veliča ustaški pokret. On peva sramnu ustašku pesmu "Jasenovac i Gradiška Stara", u kojoj se otvoreno slavi klanje Srba u NDH. Perković je jedan od portparola hrvatske vlasti koji ima zadatak da ponavlja lažnu i besmislenu tezu da su Srbi agresori i zločinci, a Hrvati žrtve i oslobodioci. Prvi Tuđmanov ministar policije Josip Boljkovac argumentovano je dokazao da je Tuđmanov režim izvršio agresiju na Jugoslaviju i Srbe u Hrvatskoj s ciljem ostvarenja etnički čiste hrvatske države bez ili sa što manje Srba - podvlači Linta.

(VIDEO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ U NACIONALNOM DNEVNIKU TV PINK: Hrvati bolesno mrze Srbiju, jer smo BOLJI OD NJIH U SVAKOM ASPEKTU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cica

pre 5 godina

Strasno je da se u 21 veku jos prica o klanju,ubijanju deluje jako zabrinjavajuće.

Maja

pre 5 godina

Sta drugo ocekivati od Hrvata? Na svakom koraku pokazuju ko su i sta su, ne treba se obazirati na njih...

Marina

pre 5 godina

Dotičnog Tompsona treba kazniti, a na ove uvrede upućene Vučiću, EU bi trebala da reaguje. Jer ponašanje Hrvatske ne priliči jednoj članici EU.

kontesanera

pre 5 godina

Hrvati bi trebalo da pronađu primereniji način da sproslave svoje sportske uspehe u fudbalu.

Anabell

pre 5 godina

Vucic se nece spustati na primitivan nivo Hrvata.Srbija nece dozvoliti ratove i probleme.Hrvati treba da se stide svog ponasanja,neka ostave proslost,jer nikome dobro nije donela.

tf

pre 5 godina

Sada se vidi da su hrvatski ekstremisti ti koji izazivaju sukobe i pozivaju na zlocine. Ovog Tompsona bi trebalo uhapsiti, zato sto je nacista! EU morareagovati na ove hrvatske izlive mrznje prema Srbima!

Cica

pre 5 godina

Strasno da se u 21 veku prica o klanju,ubijanju,veoma zabrinjavajuce.

Branko

pre 5 godina

Pa to nije notmalno da Marina Komad podrzava ustasu Tomsona i onda ocekuje da ljudi u SRB glasaju za tu zutu olos bandu!!!?????? Ona bi vise glasova dobila u HR posto im se uvukla u S*PAK, HAA HAAAA HAAAA!!!!??????

ninan

pre 5 godina

Kada ih srede Englezi veceras smirice se oni.Bice manji i jadniji od makovog zrna.

loki

pre 5 godina

Ustaše se opasno igraju vatrom, mogu lako da se opeku.

Sascha

pre 5 godina

Hrvatima je krivo sto su izgubili i prodali ono sto srbi i dan danas cuvaju sa rusijom zajedno. A to je ponos i bratstvo i cast i obraz.

Dragana

pre 5 godina

Tompson ovakvim izjavama samo raspiruje mrznju, zalosnije od toga je sto ga vecina Hrvata podrzava.

Rile

pre 5 godina

Kompleksi i frustracije cine cuda... Ne treba se spustati na neki nivo... Mi gledamo samo napred i zelimo dobru saradnju sa susedima.

gagi

pre 5 godina

Jedu go*na.U strahu su velike oči pa ustaše lupetaju-

Dmitar

pre 5 godina

Šta drugo očrkivati od Tomsona pa on je glasnogovornik i precednice i vlade Ustaške Hrvatske.

grckizet

pre 5 godina

pa pustite majmun Tomson. Oni kazu : ne hranite trolove jer postaju veci!

Sava

pre 5 godina

Opasna je cela ova histerija i agresivna retorika Hrvata. A nama Srbima bi dobro bilo da podrzimo predsednika jer on nase stavove zastupa a ne da napadamo nekog i Hrvatima dajemo povoda za jos vece napade.

Dejan

pre 5 godina

Ovo je samo skretanje paznje sa problema koje mi imamo..koga briga za Tompsona..nebitan lik.

PT

pre 5 godina

Onog dana kada se Srbija iskreno ispriča za agresiju na Hrvatsku, ovih će pjesama biti manje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija