• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.07.2018

07:44

MOTOCIKLISTI TEŽE POVREĐENI NA AVALSKOM PUTU! Burna noć u Beogradu

Vesti

MOTOCIKLISTI TEŽE POVREĐENI NA AVALSKOM PUTU! Burna noć u Beogradu

Podeli vest

Dvojica motorciklista teže je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Avalskom putu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći

Kako je kazao saradnik te službe za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac, nesreća se desila oko 19.30 časova, a mladić star 24 godine zadobio je prelom butne kosti, karlice i desne potkolenicem, dok je drugi mladić (28) zadobio teške povrede i obojica su voženi na Vojno medicinsku akademiju.
U Beogradu se prethodne noći desila i saobraćajna nezgoda oko 00.40 u Ovči na putu Lošinjska Donja u kojoj su tri muške osobe i jedna ženska povređene, dok je oko 00.15 u Ulici Vojislava Ilića povredjena žena stara 29 godina. 

Na auto-putu u visini autkomande desila se nezgoa oko 19.10 u kojoj je povređena žena (30) i oko 19.00 na Pupinovom mostu je povredjen muškarac (64). 

Ekipa Hitne pomoći imala je jutros do 7 časova ukupno 90 intervencija, od čega je 20 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili asmatičari.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija