• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2018

18:22

VULIN ODBRUSIO ZAEVU: Srbija sama odlučuje o sebi i zato nećemo u NATO pa makar ostali sami!

Politika

VULIN ODBRUSIO ZAEVU: Srbija sama odlučuje o sebi i zato nećemo u NATO pa makar ostali sami!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ekskluzivno za Informer.rs reagovao je na izjavu premijera Makedonije Zorana Zaeva koji je pozvao Srbiju da se priključi NATO paktu

Zaev mora da zna da nema Kosova i Srbije već samo Srbije i teritorije pod privremenom upravom UN u skladu sa rezolucijom 1244. Makedonija i Srbija nemaju iste ciljeve. Mi želimo slobodu i samostalnost i da sami odlučujemo o sebi. Srbija će dokle god je vodi Aleksandar Vučić ostati vojno neutralana i slobodna pa makar bila poslednja zemlja koja nije član Nato pakta - rekao je Vulin ekskluzivno za Informer.rs.

Podsetimo, nakon što su dobili zvaničnu pozivnicu za članstvo u NATO, premijer Makedonije Zoran Zaev rekao da je uveren u prolazak referenduma i da je ovo veliki uspeh za ceo narod, a onda je pozvao Srbiju i Kosovo da se priključe NATO paktu.

"TREBA DA SE UGLEDAJU NA NAS"! Zaev u Briselu rekao da Balkan više nije bure baruta pa pozvao SRBIJU I KOSOVO U NATO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 5 godina

U NATO će da pristupe i Istočna Severna Makedonija i Zapadna Severna Makedonija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17