• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

12.07.2018

20:42

​RIJALITI ZVEZDA POTPISALA NOVI UGOVOR SA PINKOM! Miljana sa bebom ulazi u "Zadrugu 2", EVO KOLIKO JE PARA ZA TO DOBILA!

Rijaliti

​RIJALITI ZVEZDA POTPISALA NOVI UGOVOR SA PINKOM! Miljana sa bebom ulazi u "Zadrugu 2", EVO KOLIKO JE PARA ZA TO DOBILA!

Podeli vest

Kulićka bi trebalo da se porodi početkom avgusta, a već u septembru će sa sinom Željkom ući u rijaliti. Mama i beba će imati zasebnu prostoriju i pomoć bebisiterke

Miljana Kulić je potpisala ugovor da sa bebom učestvuje u drugoj sezoni "Zadruge" za mesečni honorar od 10.000 evra, ekskluzivno saznaje Informer.

Iako se Ivan Marinković, s kojim je Nišlijka zatrudnela, protivi da njihov sin uđe u rijaliti, Kulićka je rešila da se s naslednikom takmiči u Pinkovom šouu. Miljana bi trebalo da se porodi 8. avgusta, a već u septembru će ona i beba postati zadrugari.

Brojne povlastice za bebu

- Miljana je tražila i dobila mesečno 10.000 evra, od kojih je

Petinu novca daje sinu

Nišlijka planira da otvori račun za naslednika, na koji će svake nedelje od svog honorara uplaćivati 500 evra

2.000 namenjeno njenom budućem sinu Željku Kuliću. Ona planira da otvori račun za naslednika, na koji će svake nedelje od svog honorara uplaćivati 500 evra. Insistirala je da u rijaliti uđu tek kad joj sin napuni 40 dana. Osim toga, zahtevala je da ona i beba imaju zasebnu prostoriju da bi izbegli buku koja je neminovna u rijalitiju - otkriva naš izvor i dodaje da kamere neće noću snimati Miljaninu sobu da bi ona i njen sin imali bar malo privatnosti.

Kulićka će

Briga me za Ivana

Apsolutno me ne zanima šta priča Ivan. Ja sam i majka i otac svom detetu, a taj gospodin će imati pravo na mišljenje samo ako ga ostvari preko suda

Miljana Kulić

imati još povlastica.

- S producentima se dogovorila da ona i beba ne moraju sve vreme da budu s ostalim učesnicima, već samo dok su uključenja uživo. Osim toga, Kulićka će imati pomoć bebisiterke i pedijatrijske sestre - zaključuje izvor.

Alimentacija

Kulićka nije želela da potvrdi naša saznanja, što je i razumljivo jer bi time prekršila ugovor, ali je rado prokomentarisala izjavu Ivana Marinkovića, koji je za Informer juče rekao da je "skandalozno ako Miljana uđe u rijaliti s bebom".

Iznervirala majku jer je kupila roze stvari za bebu

Miljana je iznervirala majku Mariju izborom odeće za bebu.

- Izabrala sam roze i ljubičaste stvari, mi smo savremeni, zašto ne bi dečak nosio to?! Rekao mi je ginekolog da je beba naprednija za dve nedelje, tako da mogu da se porodim svakog dana - rekla je Miljana, što je razbesnelo njenu mamu.

Marija je dodala i da se nervira što je njena ćerka hiperaktivna:

- Ona ne staje, sve vreme drži krpu, metlu i džoger. Kupila je za bebu sve, od igle do lokomotive, ja sam joj pomagala.

- Apsolutno me ne zanima šta govori Ivan. Ja sam i majka i otac svom detetu, a taj gospodin će imati pravo na mišljenje samo ako ga ostvari preko suda. Ali ako ostvari to pravo kao otac, imaće i obavezu da plaća alimentaciju. Mada, taj čovek se nije brinuo ni o prvoj ćerki, tako da su njegove priče o brizi o mom detetu smešne! Razumem da je takvim tvrdnjama dobijao jeftine poene dok je bio u "Parovima", ali sada mu više niko ne veruje - zaključuje Miljana.

ČOVEK JE ZALJUBLJEN U ALKOHOL I KLADIONICE! Ivan Marinković zbog Miljane Kulić IDE U ZATVOR?

(VIDEO) OD KAKVE MAJKE TAKVA I ĆERKA: Žestoko napala Mariju Kulić, a onda je NASTAO HAOS u emisiji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MS

pre 5 godina

Ako je tačna tvrdnja onda to nema veze sa zdravim razumom i dokazuje da je, po standardima rijalitija, "sve normalno" koliko i velika većina učesnika.

Začudjena

pre 5 godina

Ja mislim, da bi se u ovom slučaju, deeebeeeelo Centar za socijalni rad trebao pozabaviti sa profilom ove žene, tj. buduće majke.Toliko...pametnom dosta!!!

Nelle

pre 5 godina

Bolesno ako se dozvoli da dijete bude dio realty programa....... Ma nevjerujem da se takvo nesto moze dozvoliti nema sanse....

Abe

pre 5 godina

Ovo je zločin prema još nerođenom detetu. To je totalno nezdrava sredina za bebu. Takvoj majci treba oduzeti dete jer joj do deteta nije ni stalo.

Macha

pre 5 godina

Ivan nije otac tog deteta, kao fol 2 nedelje naprednija beba , ona ga je samo iskoristila zbog marketinga!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!
NBA

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!

Košarkaši Atlante savladali su Boston Seltikse u dramatičnom meču NBA lige rezultatom 123:122 nakon produžetka. Jedan od najzaslužnijih za trijumf Hoksa bio je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović! Po završetku utakmice, Bogdanov saigrač Dejonte Marej pohvalno je govorio o Srbinu i istakao njegov doprinos u pobedi nad vodećim timom Istočne konferencije!

29.03.2024

16:45

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija