• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2018

23:59

ZABRINJAVAJUĆE! BESNI PAS MATIS NAORUŽAVA HRVATE: Šef Pentagona u poseti Zagrebu najavio VOJNU POMOĆ!

Politika

ZABRINJAVAJUĆE! BESNI PAS MATIS NAORUŽAVA HRVATE: Šef Pentagona u poseti Zagrebu najavio VOJNU POMOĆ!

Podeli vest

Američki ministar odbrane Džejms Matis izjavio je danas u Zagrebu da je Hrvatska "dokazana američka saveznica" i obećao pomoć SAD u nastavku modernizacije hrvatske vojske.

Matis, koji je sastao s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem, naglasio je da mu je zadovoljstvo da ponovo bude u zemlji "koja je dokazana američka saveznica i koja ima respektabilnu vojsku". 
Matis je pohvalio odluke hrvatskog državnog vrha o nabavci nove vojne opreme i obećao pomoć kod narednih koraka modernizacije hrvatske vojske, navodi se u saopštenju hrvatske vlade. 

Kako se dodaje, Plenković je izrazio zadovoljstvo zbog "odličnih i prijateljskih odnosa Hrvatske i SAD", prenela je Hina.

Matis je stigao danas u hrvatsku prestonicu nakon samita NATO u Briselu gde su "SAD potvrdile punu predanost Severnoatlanskom savezu, uprkos kritikama predsednika Donalda Trumpa da saveznici ne izdvajaju dovoljno za zajedničku odbra



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

neka u svojoj zemlji siri besnilo, dosta su zla ucinili na Balkanu bombardovanja je genocid ! ! !

didi

pre 5 godina

stvarno je besan pas kao i hrvati no što očekivati od poluljudi,psihopata i ratnih zločinaca

DEDA RAKA

pre 5 godina

Ukrao Putinovu caku, bacio je oglodjanu kosku. a to se zove plagijat !!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija