• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

13.07.2018

09:07

E SAD NAM SVIMA JE*I MATER! Zoranova SMS ljubavnica Rada Matić šokirana posle njegovog PUŠTANJA NA SLOBODU!

Vesti

E SAD NAM SVIMA JE*I MATER! Zoranova SMS ljubavnica Rada Matić šokirana posle njegovog PUŠTANJA NA SLOBODU!

Podeli vest

Rada Matić iz Beča, koja se našla u žiži pažnje javnosti jer je sa Zoranom Marjanovićem razmenjivala seksi poruke posle Jeleninog ubistva, juče je u prvi mah bila zbunjena kada je čula da je udovac iz Borče pušten na slobodu, a onda je oštro osudila odluku suda

- Eto, neka nam sada svima je*e mater! Ako je nije ubio, neka ga puste, ali sam uverena da sigurno zna ko jeste! Toliko smo se svi borili za istinu, ali ko šiša narod. Ne kajem se što sam lajala, jer sam se borila za istinu. Sada trpim nepravdu, jer sam ga pljuvala. Neko misli da sam jedna od žena koje su bile patološki zaljubljene u njega, čak i da su žene umešane u ubistvo. Jedva sam čekala da se završi suđenje da sperem ljagu sa sebe - rekla je za Alo Rada Matić i dodala da očekuje pravičnu presudu. 

(FOTO/VIDEO) PRVE FOTOGRAFIJE ZORANA MARJANOVIĆA NA SLOBODI! Evo kako izgleda muž ubijene pevačice nakon 10 MESECI PROVEDENIH U PRITVORU!

- Jana je sada najsrećnija! Nadam se da će istina kad-tad izaći na videlo. Volela bih, kao i svi, da ubica i saučesnici budu osuđeni! Bio bi pravi presedan kada bi i ubica i saučesnici bili osuđeni na jednake kazne, ali bi to bilo najpravednije. Dugo je trajala tenzija, ali se nadam da u Srbiji još ima pravde - rekla je na kraju Zoranova "vajber ljubavnica" Rada Matić.

(VIDEO) ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U BORČU! Porodica ga sačekala ispred kuće, mala JANA MU PRVA POLETELA U ZAGRLJAJ!

Podsetimo, Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pevačice Granda, izašao je juče oko 17 sati iz Centralnog zatvora.

OGLASILA SE ODMAH NAKON ŠTO JE ZORAN PUŠTEN IZ PRITVORA! Evo kako je na sve to reagovala sestra ubijene pevačice TEODORA KRSMANOVIĆ!

Marjanović je raspoložen i nasmejan izašao iz pritvora noseći crnu kesu za smeće u kojoj je nosio lične stvari. Na izlazu ga je dočekao advokat Stefan Jokić, jedan od njegovih branilaca. Marjanović je bio obučen u crni duks i crnu trenerku. Srdačno se pozdravio i izljubio sa advokatom Jokićem, posle čega su se uputili u njegov porodični dom u Borči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 5 godina

Eto nasta spadose mediji,Ko je neka Rada iz Beca ko je ona da komenterise odluke apelacjonog suda tako visoke sudske institucije i da neka Rada iz Beca komentarise i daje misljenje da li su odluke ispravne ili ne.A kakvi su to mediji koje interesuje misljenje neke Rade iz Beca i njen komentar sudskih odluka.Jos zena psuje dok daje izjavu za medije i komentarise sudsku odluku.Zaista nisko.

Goran

pre 5 godina

Kada su ga smestili u zatvor lupala si teske gluposti bez dokaza. Sada kada je oslobodjen takodje bez ikakvih dokaza pokusavas da se operes. Svako je nevin dok se ne dokaze krivica, i u njegovom slucaju je isto tako. Ako se konacno nadju ne oborivi dokazi za pocinioce pa i njega, onda ga treba osuditi smrtnom kaznom, ovako je on slobodan kao i svi normalni ljudi. Da je pametan da te tuzi zbog klevete i neistine, pa ces se sledeci put tri puta razmisliti sta ces izgovarati. Bitno ti je samo bilo da dospes u javnosti.

Marcco

pre 5 godina

Mogli su neku drugu da "uvale" a ne ovu Radu sa pandurskom facom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija