• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2018

09:30

ĐUKIĆ NIJE VIDEO SLABU TAČKU: Klinac Šehović vrhunski, novi Suma...

Partizan

ĐUKIĆ NIJE VIDEO SLABU TAČKU: Klinac Šehović vrhunski, novi Suma...

Podeli vest

Partizan je pobedio Rudar u Niškiću 3:0, može se već sada reći da je obezbedio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Miroslav Đukić nije imao zamerki na igru svog tima

Trijumf crno-belima obezbedili su Marko Jevtović, Sejduba Suma i novajlija Rikardo Gomeš. 

Veoma sam zadovoljan, jer nije lako pobediti u Evropi, pogotovo u gostima. Pokazali smo čvrstinu i ozbiljnost svih 90 minuta. Rezultat govori da je bilo lako, ali nije bilo nimalo. Tek kada smo otvorili utakmicu golom bilo je lakše. Protivnik nam je prepustio inicijativu, ali iz nje nismo uspeli da stvorimo veliki broj šansi - rekao je Đukić.

Trener "parnog valjka" posebno je pohvalio debitanta Zlatana Šehovića

- Srećan sam što je Šehović odigrao odličnu utakmicu. On je klinac, ima tek 18 godina, ali je pokazao ozbiljnost i velike manire. Izrasta u ozbiljnog igrača. Odigrao je defanzivu odlično, kao i ofanzivu, u kojoj je namestio gol. U svakom slučaju, vrhunska utakmica za njega.

Miroslav Đukić je pohvalio i ostale novajlije, a posebno je istakao Sejdubu Sumu.

- Mark Valjente i Gabrijel Enake su odigrali na nivou, a dobro je poznato da nemaju ni 15 dana priprema i da im je potrebno još mnogo rada kako bi dostigli fizički nivo ostatka ekipe. Rikardo je dao gol i to je vrlo bitno. Nikolić se dobro kretao, pomagao u sredini i na njemu je napravljen penal. Suma za sada igra na većem nivou nego prošle godine. Kretao se između linija, dao nam je mnogo pasova i krunisao dobru igru golom. Sasvim drugi Suma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordje NL

pre 5 godina

Djukicu uzmi brzi kurs kod kolege Lalatovica!!On za kratko vreme sa osam novih igraca napravi top tim!!! fudbal se igra srcem i tehnikom-znanjem!! Predlazem Lalatovica za trenera reprezentacije Srbije!!

Nemanja

pre 5 godina

Džabe,i da on bude opet Kokeza i menadžeri ne može se protiv njih,možda i nebi dao da mu menandžeri sastavljaju tim,ali odmah bi ga smijenili..U svakom slučaju,složio bi se da bude trener reprezentacije..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija