• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2018

15:11

(FOTO) KINEZI ZAJEBALI USTAŠE! Uvalili im dresove pravljene u Srbiji!

Fudbal

(FOTO) KINEZI ZAJEBALI USTAŠE! Uvalili im dresove pravljene u Srbiji!

Podeli vest

Hrvatski navijači toliko mrze Srbe, da će morati da spale sve dresove fudbalske reprezentacije kada budu videli da su napravljeni u Srbiji

Naime, "Made in Serbia" piše na replikama dresova fudbalske reprezentacije "lijepe ljihove". Jasno se vidi na priloženoj fotografiji.

Sigurno mnogi nisu gledali etiketu kada su kupovali dresove, pa nema sumnje da će poludeti posle ove informacije i poželeti da bace ili čak spale "kockaste" dresove. 

Pošto toliko mrze Srbe sigurno će im biti poniženje da nose majice koje su Kinezi napravili u Srbiji, pa prodavali hrvatskim navijačima. 

Twitter





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bbbbbb

pre 5 godina

Vi ste stvarno budale! Da li hoćete da nam vraćaju robu proizvedenu u Srbiji??? Da li hoćete da bojkotuju našu robu??? Da li baš stvarno hoćete da upropastite pozitivan trgovinski deficit sa Hrvatskom???!!! Jel ima barem malo mozga u tim vašim glavama???!!!

jbga

pre 5 godina

koga boli k....., kinezi su ih pravili, kakve veze imamo mi....ne lupaj......

Dalibor

pre 4 godine

Pošto Hrvati ni ne uvoze našu robu,nema šta da se uništi....Srpskim firmama je skoro pa zabranjeno da trguju u Hrvatskoj....da mi imamo mozga,i mi bi zabranili hrvatske proizvode u Srbiji

Thompson

pre 5 godina

koji ste vi balkanci mi u hr ne kupujemo falš robu samo originale ps pohvalno je što se srbi dive hrvatima pa im čak i dresove šiju

vlah alija

pre 5 godina

srbima treba da bude velika cast siti dresove i sluziti buducim svetskim prvacima jer igranje fudbala im nije jaca strana

ALEX BEC

pre 5 godina

BOLJE CITAJ PISE KINA JE PROIZVODAC JE IZ KINE ALI JE NAPRAVLIJEN U SRBIJU!!!! HRVATI SU SLABI U INDUSTRIJI!!! ZIVE SAMO OD TURISMA!!! SRPSKA INDUSTRIJA ODAVNO PREPLIVALA HRVATSKU INDUSTRIJU!!! PRIMER AGROKOR!!! AGROKOR VLASNIK JE SBERSBANKA RUSIJA!!!! DOKLE SRBIJI DOSTA UKUPNO PRIVUKLA PREKO12 MILIARDA DOLARA IZ KINA HRVATSKA SE SUNCA NA MORU!!! HRVATSKA JE PORPALA U STVARI ODKUPLJENA OD EU-CLANICA!!!

Nego

pre 5 godina

Praviće oni za koju godinu i Albanske i Kosovske dresove eto živi bili pa videli....

jurica tudor

pre 5 godina

I ja imam hrvatski dres sa srpskom etiketom, pa što mu fali. Meni ne ide u glavu kako Srbi mogu proizvoditi " odvratni ustaški dres". Očito vam ipak nije mrzak, a to je lijepo znati jako lijepo.

marko

pre 5 godina

Vas bas muci Hrvatska ???? non stop o tome. Kome smeta neka pati ????

trifke

pre 5 godina

Mene Hrvati ne zanimaju ni malo i neznam sto se tako lozimo. Treba sebe da gledamo Drzavu Decu Bolnice Skolstvo Kulturu a ne njih. Dodji ce i nasih 5 min. Samo treba da se ugledamo kako se Voli Drzava i kako je cene i ako im nista nije pruzila. A mi ne odmah na Presednika na Ministare i tako dalje. Jel vi stavarno svi mislite da je lako da vodite Drzavu Srbiju? Sa svih Strana pritisci i nemamo ni jednog iskrenog Partnera ili Drzavu koja nas Voli. Samo Interes. Treba da gledamo samo na sebe pusti te Hrvate Muslimane Crno Gorce Makendonce Slovence Siptare treba da gledamo samo na sebe i da cutimio. A oni ako imaju neki problem slobodno neka dodju. CEKAMO IH: Do tada samo sebe i svoje dupe. Samo SRBIJA I NAS NAROD; NAROD JE NA PRVOM MESTU: ZIVELA SRBIJA

Pomracenje uma

pre 5 godina

Dresovi, cokoladice.... ne kapirate da su i hrvati made in Serbia. Samo jos da to priznaju.

Ujka Jova

pre 5 godina

Niti mi smeta etiketa, niti sam Ustaša!!! Zamislite da postoji portal u Hrvatskoj koji Srbe naziva ČETNICIMA?...ja kao Hrvat domoljub ne mogu! Pozdrav od ponosnog Hrvata koji ne mrzi Srbe!

milan

pre 5 godina

možete i vi u Srbiji kupit dresove Svjetskih prvaka.

Laki

pre 5 godina

Bolje da se poklopimo usima nego sto likujemo,mnogo smo jadni!!!

Mate

pre 5 godina

Možda ne umete da igrate Fudbal, al zato dobro šijete, što bi rekao Lazanski, hahaha Hvala Informer, na lijepim trenucima ovo prvenstvo, vi ste najiskreniji Srbi, i vas najviše volim čitati, a ne ove što nas zovu "bračom" i kobajagi navijaju za nas. I ne brinite, necemo da palimo dresove, ako je od vas i Kineza, kvalitetno je... do prvog pranja.

Ivan

pre 5 godina

Haha pa postali ste jevtinija radna snaga od Kineza ... čestitam i drago mi je sa ste ponosni

Ivan

pre 5 godina

I do kada će svi Hrvati za vas biti ustaše a ustaša nema već 73 godine

young

pre 5 godina

koje ustase?za vas su svi hrvati ustase a ustase ne postoje vec70 godina

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17