• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: puls.rs/informer.rs

13.07.2018

17:37

(VIDEO) NAPADNUTE RADNICE U LUNINOM BUTIKU! Ona tvrdi da zna ko stoji iza svega i SPREMA OSVETU!

Rijaliti

(VIDEO) NAPADNUTE RADNICE U LUNINOM BUTIKU! Ona tvrdi da zna ko stoji iza svega i SPREMA OSVETU!

Podeli vest

Luna Đogani objavila je na Instagramu da se desila neprijatna u njenom butiku, a da pritom nije prošlo ni 24 sata od otvaranja.

Blogerka koja je uzburkala javnost zbog veze sa pevačem Slobom Radanovićem u "Zadruzi", suprugom pobednice Kije Kockar, objavila je na Instagramu da su u njen lokal upala dva momka koja maltretirali zaposlena lica:

- Ćao, drugari. Moram da vam kažem da mi se desila jedna jako neprijatna situacija dok sam bila na slikanju. Dva momka su bila u mom butiku i psihički maltretirali radnice i hteli da ga zapale. Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava u 21. veku, posle rijalitija i svih priča, dešava da neko dolazi u butik, vređa devojke i pokušava da uništi nešto što nije njegovo. Neće se ovako završiti. Od sada, ko god pokuša na ovaj način da me ponizi i povredi, neće dobro proći - rekla je Luna.

Momci koji su upali u Lunin butiku, prijavljeni su policiji, a Luna već sumnja ko stoji iza ovoga, te je napisala sledeće u opisu snimka:

- “Fanovi” druge strane su spremni na sve da bi me povredili. Kuda ide ovaj svet? Jesam li vam toliko naudila? Momci su prijavljeni i nek im je Bog u pomoći - napisala je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rajka policajka

pre 4 godine

Lunjara,butik i moda,da nije tuzno,bilo bi smesno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija