• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2018

20:19

FRKA ZBOG SRBIJE! AMERI NAORUŽAVAJU USTAŠE, STIŽU IM NOVI HELIKOPTETRI: Krstičević najavio velika pojačanja za vojsku HR!

Politika

FRKA ZBOG SRBIJE! AMERI NAORUŽAVAJU USTAŠE, STIŽU IM NOVI HELIKOPTETRI: Krstičević najavio velika pojačanja za vojsku HR!

Podeli vest

Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević najavio je danas još američkih helikoptera za hrvatsku vojsku, nakon što su SAD prošle godine donirale Zagrebu eskadrilu helikoptera "Kiova vorior", prenosi Hina

Navodi se da je Krstičević o tome u Zagrebu razgovarao s američkim ministrom odbrane Džejmsom Matisom koji je obećao pomoć SAD u modernizaciji hrvatske vojske.

Hrvatski ministar kazao je da su helikopteri prioritet u osavremenjavanju oružanih snaga, nakon što je Zagreb ove godine doneo odluku da od Izraela kupi višenamenske borbene avione F16.

(VIDEO) PUTIN IMA NOVA ORUŽJA ZA OBRAČUN NA LEDENOM VRHU SVETA: Rasprava sa SAD vodiće se ispod leda Arktika!

Matis i ministri odbrane zemalja regiona učestvovali su u Zagrebu na ministarskom sastanku Američko-jadranske povelje, inicijative koju su 2003. pokrenuli SAD, Hrvatska, Albanija i Makedonija, a 2008. priključile su joj se BiH i Crna Gora.

Podsetimo, Srbija je od Rusije i Putina dobila supermožne migove 29, a uskorio stižu tenkovi i borbena oklopna vozila.

POČETAK KRAJA NATO Potpuno rasulo na samitu zapadnog vojnog pakta u Briselu!

Najavljena je i pošiljka nekog od najmodernijih protiv vazdušnih sistema poput Pancira S ili S 300.

Srbija će nabaviti i ruske helikoptere Mi 34, koji važe za najmoćnije i najzubojtije jurišnike na svetu.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija