• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

14.07.2018

17:21

KRVOPROLIĆE U NOVOM SADU! IZBODEN mladić, tokom tuče se ČULI I MECI!

Vesti

KRVOPROLIĆE U NOVOM SADU! IZBODEN mladić, tokom tuče se ČULI I MECI!

Podeli vest

Mladić D.Š. povređen je u obračunu koji se dogodio danas oko 15.00 časova u Ulici Vuka Karadžića u Novom Sadu, kada je tokom tuče uboden oštrim predmetom

Tuča u kojoj je momak povređen oštrim predmetom se dogodila u blizini Vatrogasne stanice.

Predmet kojim je povređen mladić, međutim, nije pronađen na licu mestu, a u toku sukoba ispaljeno je i nekoliko metaka iz vatrenog oružja. Prema prvim informacijama, niko nije zadobio povrede vatrenim oružjem.

Policija je zatvorila lice mesta i trenutno se obavlja uviđaj. Prema poslednjim informacijama mladić je zadobio lakše povred.

ZORAN JOŠ NIJE OTIŠAO JELENI NA GROB! Marjanović se posle izlaska iz zatvora ZABARIKADIRAO U KUĆU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija