• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: KSS

14.07.2018

21:30

SRBIJA IGRA ZA ZLATO! Mlade košarkašice u finalu Evropskog prvenstva!

Košarka

SRBIJA IGRA ZA ZLATO! Mlade košarkašice u finalu Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u mađarskom Šopronu. Izabranice selektora Miloša Pavlovića u polufinalu su savladale Italiju sa 64:58 (18:16, 15:22, 8:6, 15:12, 8:2)

Srbija će u velikom finalu igraće u nedelju od 20.15 protiv pobednika drugog polufinalnog duela u kome se sastaju Španija i Holandija.

Vrata velike pobede srpskim košarkaškicama otvorile su Ivana Raca i Ivana Katanić . Zahvaljujući njihovim pogocima za tri poena Srbija na minut i po pre kraja otišla na plus šest – 62:56.

Mogla je Srbija i u regularnom delu da dođe do trijumfa. Na 35 sekundi pre kraja rezultat je bio 56:56, Srbija se odbranila, a onda je Marija Stojanović probala da pogodi koš za pobedu, međutim, nije uspela i meč je otišao u dodatnih pet minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija