• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2018

18:11

(VIDEO) TRAVA JE VRLO UKUSNA, UZEO SAM DUPLU PORCIJU! Novak je ispoštovao tradiciju!

Tenis

(VIDEO) TRAVA JE VRLO UKUSNA, UZEO SAM DUPLU PORCIJU! Novak je ispoštovao tradiciju!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle pobede u finalu Vimbldona priznao da je bilo trenutaka kada je sumnjao da li će se vratiti na vrhunski nivo

- Želim da čestitam Kevinu, izuzetan niz pobeda, imao je mnogo sati i igrao je prvi put sada u finalu možda nije bio najbolji u prva dva seta, a ja sam imao malo sreće u trećem setu.  Čestitam mu i želim sve najbolje - rekao je posle meča Novak. 

Prethodnih meseci se mučio sa povredom, pa kondicijom i sa formom, a mučile su ga i sopstvene sumnje da li može da se vrati. 

- Moram da verujem u sebe, da verujem tom procesu kao što sam i ranije rekao da verujem u sebe, vrlo sam zahvalan svom timu i svima koji me podržavaju, poslednjih godina nije bilo lako. Imao sam operaciju, 6 meseci van ATP tura, suočen sa teškim povredama. Bilo je trenutaka kada se sumnjalo i da li ću moći da se vratim ovom nivou.

Kao i nakon prve pobede na Vimbldonu 2011. godine, Đoković je i ovog puta nastavio tradiciju i posle pobede okusio travu sa Centralnog terena. 

- Trava je veoma ukusna, imao sam duplu porciju ovaj put da počastim sebe. Bio sam pet puta učesmnik finala, osvojio četiri titule, ponosan sam na ovo što sam uradio. Poštujem to i delim sa ljudima koji su mi bliski, sa ljudima koji navijaju za mene -  rekao je Đoković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija