• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.07.2018

13:38

(FOTO) VUČIĆ: O budućnosti Srbije odlučivaće građani!

Politika

(FOTO) VUČIĆ: O budućnosti Srbije odlučivaće građani!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Vrnjačkoj Banji da će dati sve od sebe da reši probleme koji postoje 100 godina i najavio da će o budućnosti Srbije odlučivati građani

Vučić je, obraćajući se građanima Vrnjačke Banje povodom 150-te godišnjice turizma u tom gradu, kazao da imamo veliki posao da rešavamo - problem generacija.

- Da li ćemo da uspemo u svemu tome, ostaje da se vidi. Teško je uhvatiti se u koštac sa kosvoskim čvorom. Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo - objasnio je on.

Tanjug

Rekao je da nećemo biti kukavice, već želimo da budemo hrabri i da probleme ne ostavljamo našoj deci.

Tanjug

Ukazao je da nema poverenja u „one iz Prištine i one koji su im u poslu razaranja Srbije pomagali, ali da to ne znači da neće da se bori i dati sve od sebe da taj problem reši“.

Uskoro gradnja i autoputa Pojate - Preljina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio danas da će vrlo brzo početi i gradnja autoputa od Pojata do Preljine.

- Nedeljama i mesecima razgovaramo sa onima koji treba da investiraju u ovaj deo Srbije. Razgovaramo o gradnji autoputa Pojate - Preljina, koji će povezati Čacak, Kraljevo, Trstenik, Kruševac, Chićevac... i uskoro krećemo i sa tim radovima i brzo ćemo da završimo - rekao je Vučić u obraćanju na svečanoj akadamiji povodom 150 godina turizma u Vrnjackoj Banji.

Predsednik Srbje je kazao da će taj autoput biti urađen baš kao što će biti završen autoput Beograd - Čačak, kao i do kraja godine Koridor 10 od Niša do Makedonije i Bugarske pre kraja ove godine.

- Od vas ćemo tražiti konačnu presudu da donesete, a daću sve od sebe, jer meni nije cilj da postanem bogat za vreme mandata. Hoću da rešim probleme građana Srbije koji postoji stotinu godina - rekao je Vučić.

Tanjug

Istakao je da će građani da odluče može li Srbija u budućnost ili ne.

- Mnogi su likovali i radovali se kada smo krenuli u fiskalnu konsolidaciju očekujući da propadnemo, da kao Grčka smanjujemo 15 puta plate i penzije. Sada kada ćemo imati najveće penzije i plate ikada, pokazaćemo da smo umeli da gledamo u budućnost, verujemo u teške mere, a ne laka rešenja - podvukao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sale

pre 5 godina

Gradjani su ti koji najbolje vide probleme i oni odlucuju o buducnosti Srbije!

Sasa Djuric

pre 5 godina

Ispostavilo se da je vucic ipak bolji predsednik od svih do sada. A ja kao gradjanin srbije zelim vecu integraciju rusije u srbiju i srbije u rusiju, i prisajedinjenje sa rusijom. Ruski jezik u skolama kao obavezan.. I isterivanje migranata iz srbije koje nam uvalila eu uz masne lazi. Eu mora da se postavi u drugi plan. Nacionalni interesi su bitniji od eu u kojoj postoji veca nesloga nego u srbiji. Sve u svemu, srbija bez Rusije je slaba da bi postojala ovakva kakva je sada. Imamo previse neprijatelja a premalo prijatelja. Nas predsednik je izlozen maltene nasilju od strane velikih sila. I da nije rusije srbija to nebi izdrzala. Srbija mora hitno u ODKB da se stavi tacka na nato pritiske. Videli smo da rusija ume da zastiti svoje saveznike kao siriju. I da nato tu ne reaguje. Tj ne dira u savez ODKB. Ovako smo goli i okruzeni od nato saveznika. I to vecinom zagovornika ustastva.

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Vučić ni do sada probleme nije gurao pod tepih. Problemi su rešavani koliko god neke odluke bile teške.

Dusko

pre 5 godina

Predsednik Vucic sve sto radi, radi samo i iskljucivo u interesu svih gradjana i zemlje Srbije .

Miloš

pre 5 godina

Kada su veoma kompleksni problemi u pitanju, potrebno je uključiti i građane u rešenje. Pravi potez predsednika Vučića!

Fudbaler

pre 5 godina

Naravno da e građani odlučivati za budućnost naše državem jer će Vučić predstaviti svoje rešenje za KiM koje će biti prihvatljivo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija