• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.07.2018

09:47

DANAS POTVRDIO PISANJE INFORMERA: Đilas se ujedinio sa fašistima!

Politika

DANAS POTVRDIO PISANJE INFORMERA: Đilas se ujedinio sa fašistima!

Podeli vest

Niskotiražni tabloid Danas potvrdio je pisanje Informera da su Dragan Đilas i Vuk Jeremić sklopili dil sa ljotićevcem Boškom Obradovićem i njegovim Dverima i da već uveliko dele mandate u Skupštini Srbije iako parlamentarni izbori nisu ni na vidiku

Niskotiražni Danas tako "ekskluzivno" saznaje da će se Đilasovom i Jeremićevom Savezu za Srbiju priključiti Obradovićeve Dveri, ali i DSS i da će glavna tema na njihovom sledećem sastanku biti raspodela poslaničkih mandata.

Printscreen Danas

Podsetimo, Informer je još prošle nedelje objavio da je pre nekoliko dana formirana široka 'žuto-crna koalicija' u kojoj su lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, predsednik NS Vuk Jeremić i novi šef DS Zoran Lutovac sklopili dil sa ljotićevcem Boškom Obradovićem i njegovim Dverima.

Njima su se priključili i predsednik Levice Srbije Borko Stefanović (!?!), prvi čovek sindikata "Sloga" Željko Veselinović i lider minornog 'Pokreta za preokret' Janko Veselinović.

Kako je Informer otkrio od odlično obaveštenog izvora iz opozicije, Đilas i ekipa postigli su čak i dogovor o raspodeli mandata u Skupštini Srbije, iako parlamentarni izbori nisu ni na vidiku.

- Verovali ili ne, pre nekoliko dana kod Đilasa su se okupili i podelili mandate! Tu je dogovoreno kako će među sobom da raspodele prvih 50 mandata u Skupštini. Đilasu bi pripalo 14 fotelja u parlamentu, a Jeremić, Obradović i Lutovac dobili bi po deset mesta, dok bi Borku, Janku Veselinoviću i Željku Veselinoviću pripala po dva mandata. Po ovoj raspodeli demokratama bi pripao isti broj mesta kao i Dverima... - objašnjava naš izvor.

On dodaje da je na sastanku dogovoreno i da koalicioni partneri zauzmu jedinstven stav oko Kosova i Metohije.

Još samo da neko raspiše vanredne parlamentarne izbore i da na njima Đilas i Jeremić zajedno sa fašistima uspeju da pređu cenzus i stvar je rešena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 5 godina

Da mi je neko pre 18 godina rekao da će DS ući u koaliciju sa fašistima pljunuo bih mu u lice. Lopuže, u šta ste pretvorili stranku za koju sam nekad glasao???!!! Jel to vaš jedini program NACIONALIZAM i MRŽNJA??? Mislim da se i Đinđić okreće u grobu...

straja

pre 5 godina

Ovo me podseca na "ludu" ali i "javnu" kucu gde je jedan "podvodac" koji je i 'OBECAVAC" a ostalo su "radnici u udruzenom poduhvatu" da ne kazem prostituti(koji SVE bas SVE rade za novac).....Sta li na ovo kaze deda Micun,g-dja Pesic...i jos neki koji su mozda jos UVEK naivni i veruju starim PREVARANTIMA....a sve ih je manje koji veruju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija