• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2018

16:58

VUČIĆ O HRVATSKIM FUDBALERIMA I USTAŠKIM PESMAMA: Pevaće oni to opet, šta vam je tu čudno, ALI JA ZBOG TOGA NE MOGU DA NAVIJAM ZA NJIH!

Politika

VUČIĆ O HRVATSKIM FUDBALERIMA I USTAŠKIM PESMAMA: Pevaće oni to opet, šta vam je tu čudno, ALI JA ZBOG TOGA NE MOGU DA NAVIJAM ZA NJIH!

Podeli vest

Oni pevaju pesmu koja počinje pokličom "za dom spremni" i "srpski dobrovoljci, bando četnici"... Ja nisam ni partizan ni četnik, ali ne mogu da navijam za njih. A sad se neko kao čudi da su oni to pevali. Pevaće oni to opet, nemojte da sumnjate, rekao je predsednik Aleksandar Vučić komentarišući slavlje reprezentativaca Hrvatske zajedno sa ustaškim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom

Upitan da prokomentariše slavlje hrvatskih fudbalera zajedno za ustaškim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom, uz pesme koje veličaju klanje Srba, predsednik Vučić je rekao:

- Šta vas tu čudi? To su pevali i posle prve utakmice. Ja sam uvek izražavao poštovanje za njihovu igru i nisam rekao ništa loše, ali kako da navijam za njih?

Oni pevaju pesmu koja počinje pokličom "za dom spremni" i "srpski dobrovoljci, bando četnici"... Ja nisam ni partizan ni četnik, ali ne mogu da navijam za njih. A sad se neko kao čudi da su oni to pevali. Pevaće oni to opet, nemojte da sumnjate - rekao je Vučić.

(VIDEO) NEKA SE TERAJU U TRI P.M. SVI KOJI SU NAVIJALI ZA OVE USTAŠE! Hrvati slavili srebro uz PESME O KLANJU SRBA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cro

pre 5 godina

Sta si ocekivao nakon sto si dozvolio spaljivanje hrvatske zastave usred Beograda kad ste dočekali hrvatske političare? Također, lijepa gesta . Pjevalo se i nakon gubitka od Švicarske “ ubij Hrvata da siptar nema brata”.

sale

pre 5 godina

hrvati nemaju cime da se ponose iz rata. rat su izgubili na svim poljima, inace mi nikad nebi dosli do jadrana. i to je to sto ih boli, i zbog cega pevaju. da su u stanju, napali bi oni tada srbiju i te kako. imali su i podrsku stranih faktora, i nisu smeli. a nije da nisu hteli. a njinom olujom kojom se dice, su uspeli da napadnu neduzne i neobucene seljake, i proteraju ih sa njinih ognjista, ali to nije vojska to su bili civili, ali napadni ti na vojsku. tako da je o hrvatima sve jasno. boluju od straha, kao evropa od ruske crvene armije. srbija nije pobegla u nato da trazi zastitu i placa za nju kao hrvati. i to sve govori. samo neka pevaju. ko peva zlo ne misli, al u ovom slucaju to ne vazi. i te kako misle i sanjaju o zlu, ali nesmeju i nikad nece smeti. jer da smeju uradili bi nesto za ovih 27 godina.

Spuvanac

pre 5 godina

Tako to treba biti dok pobednik slavi i peva gubitnik da ili ćuti ili glasno kuka i kmeči ali za to nikoga nije briga.

Lucija

pre 5 godina

Naravno da nije moguce navijati za reprezentaciju koja peva ustaske pesme i na cijem je slavlju pevao tompson

Daki

pre 5 godina

Delim mišljenje sa predsednikom. Poštujem njihovu igru i požrtvovanost, ali slavlje uz pesme Tompsona, koje govore o klanju jednog naroda, za mene je neoprostivo.

novica

pre 5 godina

Oni su nepopravljivi. Nije i jasno samo da se neko nadao da ce na proslavi biti drugacije. Sve im se ovo lepo namestilo da upute jos koju provokaciju.

bubasvaba

pre 5 godina

A sta drugo da pevaju kad su ceo svoje postojanje sluzili onome ko je protiv SRBIJE i NACISTIMA IFASISTIMA I KAKO USTASE DA BUDU DRUGACIJE .

Govedarica

pre 5 godina

Pevanje ustaskih pesama je njihov obraz i govori o njihovom karakteru.Mi smo drugačiji od njih.

Glasinac

pre 5 godina

Doći će vreme kada će se i oni tih postupaka stideti.

mica

pre 5 godina

Mene cudi kako to Nole ne vidi? Ili vidi, pa u inat vecini srpskog naroda, podrzava i kao da odobrava to ustasko urlikanje. Poruka za njega: - Nole, uz te pesme tvojih prijatelja, mnoge majke su zakukale, mnoga sela ostala zgarista, mnogo je srpske krvi proliveno. Osudi to i budi ono sto svi mi mislimo da jesi.

Miloš

pre 5 godina

Lepo obrazloženje predsednika, svako ima pravo da navija za koga hoće!

Neso

pre 5 godina

Ja nisam partizan ni cetnik?????? Hahaahhaaahhhahahahaaahhha

Dalibor

pre 5 godina

Ma nek pevaju, to im je duševna hrana Ko ih j...Oni su spremni, mi još spremniji. Netreba im pridavati pažnju. Naš predsednik sa vladom radi odlično svoj posao što je za nas bitno.Država se oporavlja i samo nastavite tako.

Nikola

pre 5 godina

Ništa novo od Hrvata...ali,ipak neko to od gore vidi sve!

Marko

pre 5 godina

Očigledna mržnja prema našem narodu...njima na dušu!

Pero

pre 5 godina

A šta bi bilo da su ustaše pobedile,ako su,kako Sale kaze,izgubile.Bile bi verovatno do Rumunije.He,He!He

MISA

pre 5 godina

Nemamo mi nista protiv njihovog navijanja ali samo nek prestanu sa provokacijama.

Srba

pre 5 godina

Pa Hrvatskoj je jedina preokupacija Srbija i provokacije oni to rade svesno i namerno velicaju zlocine koji su pocinjeni nad Srbima ali njih samo treba ignorisati i to ih najvise boli.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59