• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2018

19:43

​GO SNS NOVI SAD: Naš cilj da SPENS opstane uz EKONOMSKI PRIHVATLJIV način poslovanja!

Politika

​GO SNS NOVI SAD: Naš cilj da SPENS opstane uz EKONOMSKI PRIHVATLJIV način poslovanja!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu odbacio je danas kao lažne optužbe gradskog poverenika Narodne stranke Borislava Novakovića zbog najave mogućeg rešenja problema Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina" (SPENS) kroz javno-privatno partnerstvo

- GO SNS je, umesto neubedljivih kritika, očekivao predlog rešenja za opstanak SPENS-a, posebno zbog toga što optužbe dolaze od čoveka koji je pokazao koliko je svemoguć kada je svojevremeno uspeo da u Skupštini Srbije glasa čak iz Soluna - ističe se u saopštenju. 
Kako se ocenjuje, Novaković, nekadašnji gradonačelnik Novog Sada, "kroz bezidejna saopštenja puna netačnih podataka želi da se vrati na političku scenu".

GO SNS napominje da Novaković, "ako se iole mešao u posao gradonačelnika u periodu od 2000. do 2004. godine, trebao bi da zna da je ovaj objekat veliki potrošač energije i da nije redovno održavan". 
Sve to je stvorilo velike dugove ovog preduzeća i dovelo do toga da hitno mora da se traži rešenje za njegovo dalje funkcionisanje. 

- Naš cilj je da SPENS opstane, da se u njemu i dalje održavaju najveće sportske i kulturne manifestacije, ali kroz drugačiji način poslovanja koji bio ekonomski prihvatljiv - saopštio je GO SNS u Novom Sadu.

Novaković je ranije danas saopštio da Narodna stranka izražava zabrinutost zbog sve "češćih, direktnih i indirektnih", najava da bi SPENS mogao postati, kako je rekao, "žrtva bahatog i neodgovornog odnosa gradskih vlasti prema ovom zdanju".

TOTALNI DEBAKL OPOZICIJE! SNS UBEDLJIVO POBEDIO na izborima u Srbobranu, Nadalju i Turiji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59