• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tennis365

18.07.2018

11:43

NOVAKOVA POBEDA JE LOŠA ZA SVE OSTALE! Agasi: Zastrašujuće je što može još da napreduje!

Tenis

NOVAKOVA POBEDA JE LOŠA ZA SVE OSTALE! Agasi: Zastrašujuće je što može još da napreduje!

Podeli vest

Bivši trener Novaka Đokovića Andre Agasi smatra da je za sve ostale tenisere loša vest to što je Srbin osvojio Vimbldon

Nabolji srpski teniser je posle dve godine pauze igrao finale grend slema i na Centralnom terenu Vimbldona je pobedio Kevina Andersona sa 3:0. To je Đokoviću bila prva titula posle više od godinu dana, još od Istborna prošle sezone.

Koliko je titula na Vimbldonu dobra vest za Đokovića, toliko je loša za sve ostale igrače, smatra Andre Agasi.

- Gledao sam Novaka, našao je način da opet pobeđuje, a to je loša vest za sve ostale igrače. Ponovo ima veliku dozu samopouzdanja i izgleda kao neko ko može da osvaja najvažnije turnire - rekao je Agasi Tennis365 i dodao:

- Verujem da je pred Đokovićem još nekoliko titula na grend slemovima. Iako se dugo mučio da se vrati na nivo iz perioda kada je dominirao, ako ga zdravlje posluži, sigurno će još neki grend slem trofeji završiti u njegovim rukama - poručio je Amerikanac

Agasi je do marta bio Novakov trener i dobro zna šta i koliko može njegov bivši pulen.

- Sigurno ispred sebe ima još nekoliko godina u kojima će biti među glavim kandidatima za osvajanje grend slemova. Ono što je zastrašujuće je što u njegovoj igri još ima prostora za napredak i to je ono čega njegovi protivnici treba najviše da se plaše - zaključio je Agasi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija