• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2018

17:38

JEREMIĆ PLATIO TEKST U KOM PLJUJE VUČIĆA:  NATO političar odrešio kesu da bi ŠIRIO GOVOR MRŽNJE!

Politika

JEREMIĆ PLATIO TEKST U KOM PLJUJE VUČIĆA: NATO političar odrešio kesu da bi ŠIRIO GOVOR MRŽNJE!

Podeli vest

NATO političar i lider NS Vuk Jeremić platio je uglednom francuskom listu "Mond" da objavi njegov tekst u kojem je najstrašnije ispljuvao predsednika Aleksandra Vučića, i to uoči njegovog susreta sa liderom Francuske Emanuelom Makronom

Svoj politički pamflet u kojem Vučića optužuje da je "autokrata i despot čija je vladavina inspirisana geslom Luja XIV: Država to sam ja", Jeremić je objavio preko marketinške i izdavačke agencije "Ligatus". To dokazuje i napomena na Jeremićevom tekstu koja glasi: Sadržaj sponzorisao Ligatus.

RazotkrivenJeremić je pokazao da nije slučajno to što se na njegove račune slilo 7,5 miliona dolara. Sad vidimo za koje namene je taj novac dobijen.
Marko Matić, urednik Antidota

Da bruka i sramota bude veća, Jeremić se javno na društvenim mrežama zahvalio ljudima koji su preneli njegove reči, iako je očigledno reč o plaćenom tekstu (!?!).

- Zahvaljujem listu "Nedeljnik" na hrabrosti da u celosti objavi moj autorski članak za "Mond", preveden na srpski. Ako ga pročitate, verovatno će vam biti jasno zašto je režim tako agresivno reagovao, od Informera do Nebojše Krstića - napisao je Jeremić na Tviteru.

Platio članakInformer

Marko Matić, urednik portala Antidot, ocenjuje da je Jeremić pokušao da naruši ugled i interese države.

- Pokazao je i da uopšte nije slučajno to što se na njegove račune slilo 7,5 miliona dolara sumnjivog porekla. Sad vidimo i za koje namene je taj novac dobijen, ali i koliko je Jeremiću zaista stalo do zemlje kojom bi želeo da vlada. Umesto što olajava Srbiju i predsednika Vučića, Jeremiću bi bilo bolje da odgovori na pitanja javnosti zbog čega je od Ambasade Katara dobio 200.000 dolara. Ovim napadom na stabilnost Srbije jasno je demonstrirao kakvu bi sudbinu naša zemlja mogla da doživi kad bi je on i njemu slični vodili - zaključuje Matić.

JEŠIĆ NE PRESTAJE DA ZAJEBAVA ĐILASA I JEREMIĆA: JOŠ VAM SAMO TOMPSON FALI!

VELIKA PODLOST MALOG NATO VUKA: Propali predsednički kandidat opet kupuje stranice strane štampe ZA BLAĆENJE DRŽAVE I PREDSEDNIKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan Đukić

pre 5 godina

Šta od njega može da se očekuje, čovek bez karaktera, morala, bez ljudskih vrednosti.

Tara

pre 5 godina

Vuk nikad čovek nije bio, niti će. Ljiga bio, ljiga ostao. A reči nečoveka niko ne uzima zdravo za gotovo.

Nislija

pre 5 godina

Kako niko u drzavi ne reaguje na ovog pacova i strpa ga u zatvor za sve sto radi protiv Srbije.

Ljube

pre 5 godina

Od Jeremića, Jankovića i ostalih NATO i Soroševih plaćenika ništa drugo se nije moglo ni očekivati pa im posle krivi svi drugi, vlast, izborni uslovi, sloboda medija i šta sve ne, što ne mogu da prođu ni cenzus na izborima. Teši me jedino to da on nikad neće dobiti priliku da bude vlast i da će ga kad tad stići karma i Božija kazna za sve što radi.

Rajko

pre 5 godina

Kakav čovek treba da budeš,pa da rušiš ugled i interese svoje zemlje, zemlje u kojoj živiš i radiš? Jadan.

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Jeremić mnogo prljavo igra.Podvalama nece uspeti da ostvari svoj cilj i uruši ugled predsednika Vucica niti u zemlji niti u svetu.

mira

pre 5 godina

Covek bez savesti i morala kao sto je Vuk Jeremic zna samo da pljuje i siri neistine i sve to placa novcem koji je stekao svojim lopovlukom,ali i to mu je dzabe jer narod zna kakva je on ljiga od coveka.

Pjer

pre 5 godina

Jeremić je vedeta nove krilatice-lopov i lažov,to sam ja !!!

paramonte

pre 5 godina

Lopov ima da plati strane novine samo da bi blatio postene ljude.

paramonte

pre 5 godina

Covek ,koji je posteno zaradio,nikada ne bi tako bacao pare.

nikolina

pre 5 godina

Jeremic je nasao da ikoga kritikuje.Pa gde je bio pre 20 godina? Na Kembridzu dok su nasi mladi ratovali.Uzasnuta sam

Olivera

pre 5 godina

Ocigledno da je Jeremic zapadnjacki igrac i da ulaze velika sredstav kako bi nastetio imidzu Vucica i Srbije, skolovao se na zapadu i verujem da ima dosta prijatelja medju stranim diplomatama koji i te kako rade protiv Srbije.

Alhemičar

pre 5 godina

Licemer Jeremić se opet bavi blaćenjem Srbije i lažima, ne čudi me onda kako mnjegova podrška pada i da je ispod cenzusa.

Avatar

pre 5 godina

Dok jedni krce trnje na putu Srbije ,drugi pljuju po nama samima i sopstvenoj Drzavi

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Da li će tako plaćati kada ga Ameri uhapse za korupciju i sumnive milione ?

Aleksej

pre 5 godina

Kad on ništa nije postigao hoće i duge da sabotira,ali mu to neće uspeti.

dario

pre 5 godina

Može on da potroši silan novac koji je namenski dobio ko zna odakle na plasiranje uvredljivih tekstova, ali ne moža da naruši jak ugled i respekt koji predsednik uživa u Srbiji i svetu.

Koki

pre 5 godina

Ovaj Jeremić je najobičnija protuva. Džaba mu sve te pare kada se ponaša kao ljiga i to sve iz frustracije što više nikada neće imati vlast.

Marko

pre 5 godina

Svima je jasno da je čovek plaćen da pljuje ne samo Vučića već i da oteža svima u Srbiji.

Zoran

pre 5 godina

Nadam se da ga necemo jos dugo gledati na politickoj sceni.

Jovana

pre 5 godina

tudjim parama se razbaca, da bi unistio sve sto je dobro za Srbiju

alapaca

pre 5 godina

Sunđer Bob je što šta naučio na Kembridžu samo ne zna Njutnove zakone.

Nesa

pre 5 godina

Jeremicu, idi sa "svojim" milionima tamo gde pripadas, sto dalje od Srbije !!!

maki

pre 5 godina

Vuk Njujorcanin je pokazao da mu je stalo samo do licnih interesa. Najmanje mu je stalo do Srbije, nikako do KiM, Srba i naseg nacionalnog bogatstva na KiM, sto stalno potencira. Koristi svaku priliku da pljuje po Vucicu, ponizava Srbe i baca ljagu na Srbiju. Verovatno mora da opravda prljave pare koje se slivaju na njegove racune.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija