• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2018

19:20

MIRKOVIĆ: Jovanović je pulen tajkuna Jeremića i Đilasa, kritikuje naš rad kako bi se dodvorio svojim šefovima!

Politika

MIRKOVIĆ: Jovanović je pulen tajkuna Jeremića i Đilasa, kritikuje naš rad kako bi se dodvorio svojim šefovima!

Podeli vest

Zamenik šefa odborničke grupe SZS u Skupštini Beograda Nikola Jovanović danas je upitao koliko je Srbija uložila u "Beograd na vodi", a koliki je profit, a Aleksandar Mirković, šef odbornika SNS, kaže da je to još jedno Jovanovićevo saopštenje čiji je cilj samo da se kaže nešto tek da bi se reklo, i da bi njegovi šefovi, tajkuni Vuk Jeremić i Dragan Ðilas, pohvalili "trud" i "zalaganje" svog pulena

- Može se zaključiti da im smeta sve ono što oni nisu bili sposobni da urade dok su vodili grad. Tada su bili sposobni samo da pune svoje džepove, a sve na štetu grada i Beograđana. Jovanovićev šef Đilas je taj isti Beograd na vodi hvalio kada je mislio da će mu to doneti neki plus kod glasača, a sada ga mrzi samo zato što je dokaz koliko je nesposoban bio da makar i jednu kesu đubreta napuni i skloni sa tog mesta. 

ALEKSANDAR MIRKOVIĆ PORUČIO ĐILASOVOM PULENU: Učite kako odgovorni ljudi vode Beograd

- Beograd na vodi je samo još jedan u nizu uspešnih projekata za koji ste pričali da će ostati obećanje i maketa, i da se nikada neće realizovati, a sada vas njegovo postojanje boli do srži jer je pokazatelj kakvi ste i koliki lažovi.

- Interesantno je, kada smo već kod informacija iz sveta, da je vaš glavni finasijer Patrik Ho uhapšen u svetskoj korupcionaškoj aferi i da nam još uvek niste rekli za šta vam je taj čovek uplatio 7,5 milona evra. Kao i za šta i za kakve usluge vam je ambasada Katara iz Berlina uplatila 200.000 evra.

JEŠIĆ NE PRESTAJE DA ZAJEBAVA ĐILASA I JEREMIĆA: JOŠ VAM SAMO TOMPSON FALI!

Na kraju, o svakome najbolje govori ono što iza njega ostane, a iza vašeg šefa, tajkuna Dragan Đilasa je ostao dug od 1,2 milijarde evra, koji je vlast na čelu sa SNS prepolovila za samo četri godine, što je jasan pokazatelj ko više vodi računa o Beogradu i Beograđanima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 5 godina

Dok su radovi bili u toku, stalno su iznalazili situacije da su sklone rušenju, odronu, da tonu. Sada, kada su zgrade završene i primile svoje prve stanare, nalaze druga rešenja da omalovažavaju. Nebitni, niko ih ozbiljno ne shvata, jer znaju da su neostvareni, nesposobni, nevažni.

Dejan

pre 5 godina

Njegov posao i jeste da se dodvorava samo ne vidim cilj sta oni mogu za uzvrat da mu daju osim resetaka!

paramonte

pre 5 godina

Njegove neosnovane kritike niko ne konstatuje.

Govedarica

pre 5 godina

Sve rade za novac i pokušaj da dopdju na vlast.Njih neinteresuje vodjenje Beograda u interesu gradjana.

Aleksa

pre 5 godina

Svi mi beogradjani znamo koliki su dugovi ostali, koliko smo samo Bus Plus Djilasov platili, isto tako znamo i za nove puteve, mostove, nove kanalizacije u gradksim opstinama oko Beograda, Beograd na vodi kojima mogu da nam pozavide mnogo vece zemlje, nove vrtice, bolnicu Tirsovu 2 ... A da su deo tih para od ambasade Katra i od Ho-a dali Beogradjanima, ulozivsi u nesto, ali ne sve u dzepove i prljave kampanje.

Alhemičar

pre 5 godina

А колико је Јеремић и због чега добио новац од амбасаде Катара , на лепе очи можда ?

Dača

pre 5 godina

Прво нека достави рачуницу Ђилас колико се оградио за мост на Ади и за реконструкцију булевара , а не да питају за најбољи пројекат који је држава Србија спроводи, Београд на води.

dario

pre 5 godina

To su njihovi projekti ostali obećanja i makete. Koliko svi vide, aktuelna vlast je realizovala sve svoje projekte i svaki je doneo boljitak Srbiji. Opozicija može da ne konstatuje, ali narodu je sve jasno.

Marko

pre 5 godina

Zašto im toliko smeta uspeh BGa na vodi? Zar je moguće da su do juče pričali da je to varka i kampanja, a danas očekuju da će se profit odma ostvariti?

Blaža

pre 5 godina

Pokušaji da odvuku pažnju od brojnih afera čiji su akteri nisu im delotvorni.

dragan

pre 5 godina

Smeta im sve ono što oni nisu bili sposobni da urade dok su vodili grad.

Danica

pre 5 godina

Al se zalagao i trudio,a ništa ne vredi kad ih niko ne sluša.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija