• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

19.07.2018

10:08

 ISKOPIRALA CECINU ĆERKU! Evo šta je Kija Kockar UKRALA od Anastasije Ražnatović!

Rijaliti

ISKOPIRALA CECINU ĆERKU! Evo šta je Kija Kockar UKRALA od Anastasije Ražnatović!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar uskoro će objaviti svoju prvu pesmu pod nazivom „Ne vraćam se na staro“

Iako je pre nekoliko dana snimila završne scene za spot, pobednica Zadruge je u poslednjem trenutku rešila da promeni celi koncept. Naime, nakon što je videla kako izgleda ekranizacija numere „Savršen par“, koju izvodi Anastasija Ražnatović, ona je odlučila da promeni celi koncept svog spota.

- Kija je od samog početka znala šta i kako želi, a saradnja sa njom bila je više nego laka. Upravo iz tog razloga niko od nas koji sa njom radimo nije očekivao da će u poslednjem trenutku poželeti da promeni koncept spota. Onog dana, kad je Cecina ćerka izbacila prvu pesmu i spot, Kija je bila oduševljena. Posle sat vremena je okrenula produkciju i zamolila da isprate scenu u klubu u kojem Anastasija ima deo sa atraktivnim manekenom i da joj jave da li nešto slično mogu da naprave i u njenom. Tada je objasnila da joj je ta scena odlična i da joj izgleda skupo - priča izvor i otkriva da pobednica Zadruge nije pitala za cenu kako bi dobila ono što želi.

printscreen instagram

- Njen poziv i želja da ubaci nešto sasvim drugo u spot od onoga što je bilo planirano unervozilo je celu ekipu, pogotovo što je takvu radnju teško povezati sa celokupnim materijalom koji je do tada bio urađen. ta dva dana, od završetka snimanja, ekipa je imala u planu da završi poslednje detalje, obrade i kontraste snimljenog materijala i nova organizacija cele te priče usporila je sve. Ipak, Kija je rekla da je spremna da organizuje sama sve i da ne pita koliko košta da se ubaci scena iz kluba. Iako su ljudi sa kojima sarađuje pokušali da je odgovore, na kraju su prelomili da joj ipak izađu u susret - kaže izvor i dodaje da je pobednica Zadruge sama organizovala mesto snimanja.

- Razmišljali smo koji splav bi se uklopio i bio sličan onom na kom je scene snimila Anastasija i odlučili smo se za urbane lokacije kod starog sajmišta. Direktor produkcije je pozvao vlasnika, koji je sa oduševljenjem pristao da joj iznajmi splav i ne samo to, ekipa je splav dobila na celu noć - kaže izvor i priznaje da je Kija do poslednjeg detalja uspela da iskopira scenu Cecine naslednice.

- Pošto je radnja spota u jednom trenutku neverovatno podsećala na scene iz spota Anastasijinog spota, a Kija je gestikulacijom ličila na Ražnatovićevu, ekipa je morala da razradi dodatno celu priču da ne bi došlo do toga da je fanovi upoređuju sa Cecinom ćerkom - zaključuje izvor za „Alo!“.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija