• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2018

15:30

JA SAM ŠEF DIPLOMATIJE I UGLJANINU I PACOLIJU! Dačić zapušio usta provokatorima!

Politika

JA SAM ŠEF DIPLOMATIJE I UGLJANINU I PACOLIJU! Dačić zapušio usta provokatorima!

Podeli vest

Vrlo je zanimljivo kako se Sulejman Ugljanin, očigledno prema finansijskim potrebama, okreće ka Beogradu ili Prištini, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić povodom poziva koje je Bošnjačko nacionalno veće na čijem je čelu Ugljanin uputilo Bedžetu Pacoliju na svečanost u Novi Pazar, oslovljavajući ga kao "ministra spoljnih poslova Republike Kosovo"

Dačić je za "Novosti" rekao da Ugljaninu, dok je bio u Vladi Srbije, ništa nije smetalo i bio je zadovoljan.

- Čim je izgubio mesto u vlasti, postao je opozicija svojoj državi - kaže Dačić.

Poziv Pacoliju na svečanost u Novi Pazar, u kome se Pacoliju obraća kao šefu diplomatije, uperen je protiv Srbije, koja se u ovim teškim trenucima bori za očuvanje svoje teritorije, naglasio je Dačić.

- I neka nadležni organi ispitaju da li tu ima osnova za neki postupak. Što se mene tiče, Ugljanin i Pacoli su građani države čiji sam ja šef diplomatije. A sve što radimo u poslednje vreme oko priznavanja Kosova daje nam za pravo na zaključak da će Pacoli uskoro biti samo Ugljaninov ministar - ističe Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nislija

pre 5 godina

Tako je gospodine Dacicu. Vi ste jedini premijer svima u Srbiji i Taciju i Haradinaju i Jankovicu i Jeremicu bas svima u Srbiji.

Vlada

pre 4 godine

ugljanina (naerno ali slovom) u zatvor kao antidrzavni element.

Penzioner

pre 5 godina

Svaka rec na mestu !!! BRAVO !!! Takodje mislim da je Drzava duzna da se "pozabavi" Ugljaninom , dosta mu je popustano i odbijano na njegovu alavost za novcem i licnom gluposcu !!!

penzioner II

pre 4 godine

Pa ti kao penzioner si zaboravio sta je radio taj tvoj "idol"mali milosevic,jel?Mi nismo i necemo da zaboravimo,a vi cete jednoga dana da placate (a vec placate)zbog takvih kao sto su dacic,vucic,djuric,vulin i dr.Samo polako,sve u svoje vreme.

Margo

pre 5 godina

Bravo ministre Dacicu, samo da ovo ne ostane samo RETORIKA!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija