• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

19.07.2018

23:30

(FOTO) OPERI LEPO RI*ICU! Jelena Kunić objavila skandaloznu prepisku Kije i poznatog muzičara

Rijaliti

(FOTO) OPERI LEPO RI*ICU! Jelena Kunić objavila skandaloznu prepisku Kije i poznatog muzičara

Podeli vest

Jelena Krunić je objavila skandaloznu prepisku za koju tvrdi da je Kijina

Bivša učesnica rijalitija Zadruga i nekadašnja Kijina cimerka, ali i prijateljica Jelena Krunić, je poslednjih dana počela da iznosi svakakve detalje o Kristini. 

Ona je sada na svom Instagramu objavila skandaloznu prepisku za koju tvrdi da je Kijina sa jednim poznatim muzičarem. U porukama se pominje ugovaranje seksa, a Kija je, ili ko god da je stajao iza tog profila, pomenuo/la i novac koji treba dati izvesnoj Vanji.

Krunićeva tvrdi da pouzdano zna da je u pitanju Kija, a kaže da to može i da dokaže zahvaljujući broju telefona koji ima, a sa kojeg su pisane ove poruke. 

KIJA MI JE PRIZNALA DA FILIP IMA VEĆI KU*AC OD SLOBE! Starleta otkrila sve mračne tajne pobednice Zadruge

printscreen

printscreen

printscreen




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pop

pre 4 godine

Pa to je javna tajna da je medju najvecim kuravama,spominje Lunu koja je u odnosu na nju svetica.Prica se i da je pola estrade popusila i izjebana.Za jedan dan je imala 7 puta jeba...u.Otuda joj onakav hod i razvaljena usta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija