• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2018

20:16

SMEŠAN! PACOLI UMISLIO DA JE DRŽAVNIK: Šef diplomatije lažne države Kosovo bi u SRBIJU DA PODRŽI UGLJANINA!

Politika

SMEŠAN! PACOLI UMISLIO DA JE DRŽAVNIK: Šef diplomatije lažne države Kosovo bi u SRBIJU DA PODRŽI UGLJANINA!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova lažne države Kosovo Bedžet Pacoli tvrdi da je tražio dozvolu Beograda da poseti Sandžak i da će, ako je dobije, posetiti taj deo Srbije, prenosi prištinski Klan Kosova

On je u emisiji Info magazin kazao da je iz Brisela vršen pritisak da ne ide u tu posetu, ali da je podneo zahtev Beogradu i da će to učiniti, bez obzira šta drugi kažu.

- Već 40 godina živim van Kosova, osećam se slobodnim na putovanjima i osećam se vrlo slobodnim, ali ako nemam dozvolu da uđem u Srbiju neću ići - rekao je Pacoli.

On je ocenio da je u medijima primetio "malo više ogorčenosti nekih lidera u Beogradu".

SVETSKI IGRAČI UŠLI U BITKU ZA SRBIJU: Svi bi da se dokopaju naših rezervi zlata i Bora, ali BEOGRAD SAD IMA KECA U RUKAVU!

- Poštovaću poziv mog kolege. Ne bi koristio medije na Kosovu da nekog provociram. Kada je Đurić došao na Kosovo, pred medijima je pokazao tri prsta da bi provocirao. Ja nikoga ne bih provocirao. Otišao bih u Novi Pazar kao zvaničnik, ne kao privatno lice. Kao privatno lice bih sutra otišao, i ne bi morao nikoga da pitam, ali pozvan sam kao ministar spoljnih poslova - rekao je Pacoli i dodao da njegova poruka neće biti provokacija.

RATNI KOMANDANT HRVATSKIH SPECIJALACA! ZAHVALIMO SE BRAĆI SRBIMA ŠTO NAM SE NE SVETE, Oluja nije za slavlje, a Tompson je najveće zlo!

(VIDEO) TAČI, HARADINAJ I VESELJI LUPAJU GLUPOSTI I PRAVE PREDSTAVU ZA NAROD! Dačić objasnio kako se predstavnici Prištine ponašaju u Briselu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
olivie

pre 5 godina

Pacoli ministar spoljnih poslova lažne države Kosovo već 40 godina ne živi na Kosovu a ministar je tkzv. države Kosovo. Kako to, u jednoj državi živiš a u drugoj si ministar.

Neo

pre 5 godina

Koje to države, Pacoli? Nepostojeće,virtuelne,samo u vašim glavama.

Dragan

pre 5 godina

Dovedi i celu vladu Da im se sudi.... Bez njih ne dolazi

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija