• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2018

21:34

KANCELARIJA ZA KIM: PACOLI JE TAJKUN NEPOSTOJEĆE DRŽAVE, koji ni u čemu ne može da se poredi sa Đurićem!

Politika

KANCELARIJA ZA KIM: PACOLI JE TAJKUN NEPOSTOJEĆE DRŽAVE, koji ni u čemu ne može da se poredi sa Đurićem!

Podeli vest

Ministar u vladi Privremenih institucija samouprave u Prištini Bedžet Pacoli ne može ni u čemu da se poredi sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Ðurićem, iako to nastoji da čini, ističe se u današnjem saopštenju Kancelarije za KiM

- On i Marko Ðurić nikada neće biti isti, jer Marko Ðurić je bio u svojoj zemlji i sa svojim narodom kada su Pacoli i njemu slični odlučili da pošalju do zuba naoružane razbojnike na mirne i goloruke građane - saopštio je pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković.
Uostalom, napominje Petković, razlikuje ih i to što je Marko Ðurić na čelu institucije jedne suverene države, dok je Pacoli ministar nepostojeće države i na čelu ministarstva koje ne postoji po UNMIK-ovom ustavnom okviru i nevidljivo je za veći deo čovečanstva, baš kao i takozvano ministarstvo za kosovske snage bezbednosti.

SMEŠAN! PACOLI UMISLIO DA JE DRŽAVNIK: Šef diplomatije lažne države Kosovo bi u SRBIJU DA PODRŽI UGLJANINA!


- Takođe, Pacoli je tajkun koji se obogatio u vremenu tranzicije dok su stotine hiljada građana zbog siromaštva napuštale Kosovo i Metohiju, a Marko Ðurić je osoba koja se iz idaeala i ljubavi bori za svoj narod, svoju zemlju i sve koji u njoj žive - naglasava se u saopštenju.
Petković dodaje da Pacoli ne treba da bude uplašen ničija tri prsta, jer to je srpski, pravoslavni simbol ljubavi i svetog trojstva, i začudo, iako je čitav život bio okružen komšijama Srbima, nije ništa naučio o našoj kulturi.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija