• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2018

14:39

(VIDEO) MILAN DOBROMIROVIĆ NA TV PINK: Zagreb svaku priliku koristi da provocira Beograd, BRISEL MORA DA KAŽE "DOSTA"!

Politika

(VIDEO) MILAN DOBROMIROVIĆ NA TV PINK: Zagreb svaku priliku koristi da provocira Beograd, BRISEL MORA DA KAŽE "DOSTA"!

Podeli vest

Urednik političke rubrike u dnevnom listu Informer, rekao je gostujući TV Pink da Hrvati svoj uspeh na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji koriste da provociraju Srbiju

- To će trajati sve dok Brisel ne kaže "dosta". Međutim, do sada se pokazalo da Zagreb svaku priliku koristi da provocira Beograd, a Brisel svaku priliku koristi da ćuti. Hrvatska nije nimalo promenila svoju politiku od momenta ulaska u Evropsku uniju, štaviše, još su gori. Pre nekoliko dana mogli smo da kažemo da su dešavanja u Rusiji i Hrvatskoj mešavina sporta i politike, ali je sada, pogotovo posle izjave Kolinde Grabar Kitarović u Tirani da su Hrvati i Albanci "braća po oružju", jasno da je reč samo o politici - kazao je Dobromirović, gostujući na TV Pink.

Prema njegovim rečima, Albancima odgovara zamrznuti konflikt na Kosovu i zato se ponašaju agresivno u Briselu.

- Oni mogu da traže maksimalne ciljeve, jer njima odgovara zamrznuti konflikt. Sa jedne strane, Srbija ne može ništa da uradi u pokrajini, a s druge Albanci vrlo perfidnim metodama tera Srbe sa Kosova. Te metode su bezočna pljačka poljoprivrednih mašina i stoke, što za jednog seljaka i poljoprivrednika predstavlja bogatstvo. Ako toga nema, nema ni Srba na Kosovu. Ako nema Srba na Kosovu, nema ni njihovih glasova, pa samim tim Kosovo zaokružuje svoju lažnu nezavisnost - zaključio je Dobromirović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija