• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović.

21.07.2018

18:27

VOJISLAV ŠEŠELJ POSLE OPERACIJE OTVORIO DUŠU ZA INFORMER: Mene ni rak ne može ućutkati, nastavljam SVOJU BORBU!

Politika

VOJISLAV ŠEŠELJ POSLE OPERACIJE OTVORIO DUŠU ZA INFORMER: Mene ni rak ne može ućutkati, nastavljam SVOJU BORBU!

Podeli vest

Čekam rezultate biopsije, koliko god budu loši, nastaviću svoju borbu * Ne razbijam glavu, sada se svakako dobro osećam

Lider SRS Vojislav Šešelj, posle hitne operacije na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu, kaže da je moguće da mu se vratio kancer koji je imao pre nekoliko godina, ali da ga to nikako neće ućutkati!

Šef radikala kaže za Informer da se dobro oseća i da nema nikakvih bolova ni smetnji. Prema njegovim rečima, do kraja nedelje biće gotova histopatološka analiza izrasline na levoj strani vrata i tada će znati da li je reč o povratku kancera koji je nekad imao, novom tumoru ili običnoj cisti.

- Nadam se ovom trećem. Optimista sam. Sve mogućnosti su ispred mene, ali ne razbijam glavu. Borac sam! Šta god da bude, borba se nastavlja - kategoričan je Šešelj.

Sve je moguće

Naš sagovornik ističe da će još nekoliko dana morati da previja ranu, ali da nije imao temperaturu, što je dobar znak.

- Svakako se dobro osećam. Nemam bolova i smetnji. Ranu ću morati da previjam još nekoliko dana i da nosim oko vrata plastiku. Nisam imao ni temperaturu, sve je u redu - priča Šešelj, dodajući da je isto tako dobro prošla i sama operacija pod potpunom anestezijom.

Šešeljev recept za lečenje raka

* Tri do četiri gutljaja soka od sibirske aronije
* Dva decilitra soka od cvekle, šargarepe, peršuna, celera i jabuke
* Sušene semenke kajsije
* Vitamin B17, 100 dana, pa onda pauza

- Dr Milan Romić je sposoban hirurg. Nije bilo komplikacija oko anestezije ili bilo kakvih drugih problema. Izaslina je izvađena i poslata na analizu. Moguće su tri stvari. Najgore je ako je to metastaza kancera koji sam nekad imao, jer to znači da je moguće da je i na drugim mestima. 

Možda je samostalni tumor, koji može da bude maligni, a može da bude i cista, koja je zbog veličine morala bude operisana kako ne bi stiskala nerve. Do kraja sledeće nedelje očekujem rezultate. Ova poslednja opcija je najbolja, a šta će da bude, videćemo - naglašava Šešelj.

Dve godine raslo

Prema njegovim rečima, izraslina se pojavila još pre dve godine, ali tada nije bila toliko velika.

- Pre dve godine uočili su dva sumnjiva mesta gde bi moglo doći do mestastaze. Jedno je bilo u predelu sinusa, a drugo u predelu vrata. Zaključak lekara bio je da se prvo mora odmah izvaditi. Međutim, pre nekoliko dana, brijući se, primetio sam da je druga izraslina veća nego što je bila. 

Otišao sam na kliniku "Dedinje", koja me vodi kao kardiovaskularnog pacijenta, i zatražio ultrazvuk. 

Uputili su me na Stomatološki fakultet i videlo se da je izraslina dvostruko veća.

 U ponedeljak su lekari zaključili da se ne može proceniti da li je cista ili kancer, ali da je najbolje da se izvadi. Rekao sam: Ako se mora, dajte da se vadi odmah! Šta ima da se čeka? I zakazali su mi operaciju odmah za četvrtak - podvlači Šešelj.

Pobedio rak debelog creva i jetre

Podsetimo, Šešelj je prošle godine rekao da je uspeo da pobedi rak debelog creva koji su mu otkrili u Hagu, ali i još dve metastaze na jetri. Kako je tada ustvrdio, bio je na skeneru i obavio sve pretrage i rezultati su otkrili da nema više ni raka ni metastaza.

ŠEŠELJ OPERISAN! Lideru radikala odstranjene patološke promene na vratu!

MOĆNI POLITIČAR ZATAŠKAVA JELENINO UBISTVO: Lider radikala Vojislav Šešelj OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vita

pre 5 godina

Ozdravi, oporavi se i nastavi kako ti mislis da u ovim trenucima treba pomoci Srbiji. Hvala ti na svemu sto si dao za nas, a jos mnogo toga ocekujemo.

Jure

pre 5 godina

Dobar Čovo. Šešeljko naš. Snjim u pobede. Ljudina. Šta reći?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija