• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2018

17:06

(FOTO) KIJA OTKRILA SVE O POMIRENJU SA SLOBOM! U ultra seksi izdanju pričala o bračnim problemima!

Rijaliti

(FOTO) KIJA OTKRILA SVE O POMIRENJU SA SLOBOM! U ultra seksi izdanju pričala o bračnim problemima!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar pojavila se u emisiji Premijera vikend specijal u toliko kratkoj odevnoj kombinaciji, da je kamera umalo snimila ono što sigurno ne bi želela da vide milioni

Inače, Kija je prokomentarisala i pomirenje sa Radanovićem.

- Uspostavili smo dobru komunikaciju i opet sam ga zapratila. Nikada mu neću oprostiti, a pomirili se emotivno nismo, niti živimo zajedno. Srećemo se na promocijama, razvešćemo se i to je to - rekla je Kija u emisiji.

printscreen

Ona je rekla da je pre nekoliko dana predala papire za razvod braka od Slobodana Radanovića, a sada je otkrila i kako je sve to izgledalo.

- On nije bio za to da se mi razvedemo, na neki način ja sam te papire tek krišom predala i samo sam ga obavestila. Međutim, sad je sezona odmora, tako da ćemo tek od septembra da izaberemo datum za taj razvod - rekla je Kristina.

Pobednica Zadruge je ispričala i kako je izgledao taj susret sa Radanovićem, ali i da li joj je sada lakše.

- Kada smo sedeli sa advokatom, nismo previše pričali o nama, više smo pričali o temama koje nam se sada dešavaju. Naročito zbog toga što smo se dogovorili da to ne predajemo odmah, ali sam ja predala odmah sutradan. Kada sam izašla, bilo mi je mnogo lakše. Nismo toliko u kontaktu, tamo smo bili zajedno svaki dan - navela je Kockareva.

(FOTO) POMIRILI SE KIJA I SLOBA?! Supružnici rešili da prevaziđu sve prepreke, jedan DETALJ IH ODAO!

(FOTO) NIJE BILA SREĆNA SA MNOM: Zbog ovoga su raskinuli Đekson i Andrijana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 5 godina

Ološi! Ućiće oni u Zadrugu 2! Pa će ona njega da vara.... Pa će opet da se razvode!Pa će i dete da sklepaju! A sve iz racuna i da traju....uz vas bez mozga. A vi majmuni sisajte vesla! I ložite se na đubre sa dna kace!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija