• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

23.07.2018

13:20

UGLJANIN BRUTALNO NAPAO VUČIĆA: Ako se Bošnjacima nešto desi on će biti odgovorni kao i za Srebrenicu!

Politika

UGLJANIN BRUTALNO NAPAO VUČIĆA: Ako se Bošnjacima nešto desi on će biti odgovorni kao i za Srebrenicu!

Podeli vest

Predsednik BNV Sulejman Ugljanin kazao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić inspirator zločina nad Bošnjacima koji su se dešavali tokom devedesetih godina. Ugljanin je vlast u Srbiji nazvao "privremenim državnim organima" koji, kako je kazao, smeju da dođu samo do granice sa Kosovom

- Vučić je inspirator zločina, on je izjavio da treba ubiti stotinu Bošnjaka za jednog Srbina. BNV je privremeni organ i tako će biti sve dok se ne reši status Bošnjaka i Sandžaka. I u Srbiji su privremeni organi sve dok se ne reši kosovsko, bošnjačko i sandžačko pitanje - kazao je Ugljanin, koji je premijerku Srbije Anu Brnabić pozvao da se izvini Bošnjacima jer je, kako je rekao, pretila Bošnjacima.

- Pretili su Ana Brnabić, Vulin i Dačić i pozivam EU, OEBS, UN i Savet bezbednosti da razmotre ove pretnje. Ukoliko se Bošnjacima dogodi neko zlo o da će oni biti odgovorni, kao što su odgovorni za Srebrenicu - rekao je Ugljanin i dodao da "srpski predsednik srpske države Aleksandar ne treba da brine o Bošnjacima."

- Pokazao je kako brine o nama pa su u Srebrenici ubijena 8.372 Bošnjaka, a on je svojim izjavama na to pozivao - rekao je Ugljanin.

Govoreći o Bedžetu Pacoliju, a odgovarajući na pitanje Informera, zašto se BNV meša u odnos Beograda i Prištine, Ugljanin je kazao da će Pacolija opet pozvati da poseti Novi Pazar.

- Kada se malo situacija razbistri, pozvaćemo ga da dođe a ja ću ići kod njega da mu lično zahvalim što je pokazao spremnost i volju da dođe kod nas - rekao je Ugljanin i dodao da bi BNV, da je drzava priznala Kosovo.

- Kosovo je priznalo 147 država a da smo mi država, odmah bi priznali Kosovo jer smo mi sa Albancima rođaci - rekao je on.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Za Srebrenicu je odgovoran Alija Izedbegovic posto je on Bosnjake zrtvova za radi svojih i Klintonovi h ciljeva, to svi znaju koji " HOCE DA ZNAJU ISTINU" !!!???? To je izjavio Bosnjak pripadnik teritorijalne obrane Srebrenica i dodao ""ALIJA JE JAKO LOS, LOS COVEK"" Za Bosnjake mozi biti odgovoran samo njihov vodja koji ih "" POTPIRUJE NA MRZNJU I NASILJE, A TO SI TI""!!!!!???????

mica

pre 5 godina

Kako god koji Bosnjak umre, oni ga sahrane u Srebrnici. Za koju godinu bit ce ih vise nego sto su stradali od atomske bombe u Hirosimi.

Aca

pre 5 godina

Nisi ti ni malo bitan kako predsednik rece, mozes samo da lupas, za predsednika si gradjani su isti, bilo da su Srbi, Bosnjaci, Madjari. Jedini koji vodi racuna bas o svima je Vucic, tako da to sto pricas, nema pojma.

Role

pre 5 godina

Jasno je Srbiji da Ugljanin nije patriota,i da treba da prestane da širi lažne informacije.

Dana

pre 5 godina

Ovakve izjave država Srbija ne sme više tolerisati.

Dijana

pre 5 godina

Nisu nam potrebne sada ovakve izjave.. Treba nam podrška i da se ujedinimo !

Nada

pre 5 godina

Nema komentara za onog kome je provokacija sredstvo komunikacije!

Lazar

pre 5 godina

Ovaj je jedno veliko zlo! Siriti ovakvu mrznju je nedopustivo

Branko

pre 5 godina

Ova Srebrenica ce za 10 g po zrtvama obici Jasenova!!!???? Znas Suljo sta je rekao vas ""pobratim i brat po oruzju Stjepan Mesic da Srbi eiz HR treba da idu u Srbiju, a ni na opancima ne smiju poneti HR zemlje!!!????? Hrvati savetuju Ukrajince pa zasto i vas ne posavetuju da ne " cackate MECKU" !!!!??????

argamedon

pre 5 godina

pa posto su zapad i albanci ili neko od bosnjaka smakli Ivanovica jer im je smetao sto je stitio mir naroda i zakon drzave , a ovaj Ugljanin po zapadno islamsko teroristickom prljavom planu jos uvek uznemirava mir , slobodu i sigurnost dece u drzavi Srbiji .

Dara

pre 5 godina

Strasno je kakve provokacije stizu sa te strane.. Ponosan sam na to sto sam iz Srbije koja ne pada na provokacije i podbadanja komsija..

Maja

pre 5 godina

Ugljanin je zaista preterao, mislim da treba da bude svestan svojih izjava. Srbija nije odgovorna za Srebrenicu a jos manje predsednik Srbije, Ugljananin kao da je neuracunjiv.

kaja

pre 5 godina

Kako ga nije sramota???Beograd mora da reaguje na ovakve izjave.

Aleksandra

pre 5 godina

Smradu od čoveka treb te izbaciti iz Srbije. Džukelo jedna, prljaš Srbiju sa svojim ponašanjem. Jebote Pacoli.....

Bojana

pre 5 godina

Pod hitno sankcionisati ovog necoveka koji radi protiv drzave.

Moj grad

pre 5 godina

Suljo nije vredan pomena. Covek je potpuno propao, niko ga vise ne shvata za ozbiljno jer je milio put izdao bosnjake i jeftinim izjavama pokusava da se vrati i dobije glasove za naredne izbore za bnv. Al narod nije glup na ne vidi razvoj Pazara. Dijagnosticki centar, atletski stadion, vodovodna distribucija vode je normalna, mnogo ulica asfaltirano, i trenutno se radi pun Novi Pazar - Tutin i to zahvaljujuci Aleksandru Vucicu i nasem sugradjaninu Rasimu Ljajicu.

boban

pre 5 godina

Covek koji ima ulogu da raspiri mrznju i netrpeljivost kod dva naroda.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Ugljanin je prevršio svaku meru i zloupotrebljava svoju nacionalnost .Očigledno je da je zadovoljan samo kad je deo izvršne vlasti,čim nije u vladi on sve uvrede ovog sveta usmerava na predsednika Vučića i vladu Srbije, Za ovakve direktne pretnje za bezbednost Bošnjaka je on lično odgovoran jer spinuje priču o tobožnjoj ugroženosti, znači Ugljanine "ako se Bošnjacima desi neko zlo" tvoje ruke su do ramena u tome i niko drugi.

caslav

pre 5 godina

e pa rođače,..ničija nije gorela do zore pa neće ni tvoja.

Mihajlo

pre 5 godina

Ovo je nedopustivo, ali ne treba se spustatu ni na njegov nivo, vec ostati dostojanstven.

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Ti bi za ove izgovorene reci u Titovoj Jugoslaviji bio na duzem odmoru na Golom Otoku.

Una

pre 5 godina

Ugljanin je jedan nebitan lik, koji samo unosi nemire i stvara tenziju i provocira glupim izjavama.

Ivan

pre 5 godina

Sramota je iznositi takve optuzbe, svako ima prava da misli sta zeli, ali ne i da optuzuje, pogotovo na ovakav nacin, a da svoje postupke zataskavaju

Stojan

pre 5 godina

Ugljanine stoko kako te nije sramota kakvi ste vi rodjaci sa siptarima

ČETNIK MALOLETNIK BABIN KOLJAČ

pre 5 godina

SAMO 100, KAKVA ŠTETA!!! TREBA IH POBITI SVE!!!

Vesna

pre 5 godina

Vučić nikako ne može biti odgovoran. ovo je ponovni pokušaj prebacivanja odgovornosti na nedužnu osobu!

tomas9d

pre 5 godina

A DA SAM JA DRŽAVA suljo bi prošao kao onaj pevac što kukuriče pre zore

Sanja

pre 5 godina

Bošnjacima se ništa loše ne može dogoditi, jer ih Vučić zaista poštuje i ima izuzetno dobru saradnju sa njima. A to što Ugljanin ne zna kako će drugačije da dođe do nekog sopstvenog cilja, pa meša babe i žabe, to je već za razmatranje.

Aleksa

pre 5 godina

Sulejman Ugljanin pokazuje svoje pravo lice, ono što radi je više nego sramotno, na svu sreću to je samo njegova pusta želja. Ocigledno da mu je tesko palo, jer se nije domogao ministarske fotelje, jer Aleksandar Vucic zna da proceni ljude, i ne daje tek tako nekome ministarsko mesto. Treba li jos nesto da uradi Ugljanin, da neko reaguje?

sumadinac neprskani

pre 5 godina

a sta to misli taj krmeljivi skot da ce se desiti bosnjacima u srbiji ? toliko si nistacino mogao da naucis o srbima da takve bljuvotine i uvrede na racun ovog naroda koji te lebom hrani ni u najvecem delirijumu ne pomislis . pa sta se to lose desilo tvojim zemljacima tzv sandzaklijama kada su mal tene juce prelazili drinu i cinili zulum nad srbima sa one strane reke .cak ni tada im dlaka sa glave nije falila a mozda je trebala pa bi sada znao bolje da cenis to sto ti ovaj narod daje .

Sneza

pre 5 godina

Sulejman je zeljan fotelje, ovakve izjave su sramota, pokazuju samo kakav je on, osoba bez srama,obraza i morala

Feki

pre 5 godina

Klasične provokacije, kojima ne treba predavati značaja.

Ana

pre 5 godina

Provokacije i uvrede ne prestaju.Ovo je previše čak i za njega.

Miloš

pre 5 godina

Ugljaninu je za sve odgovoran predsednik Vučić. Lako je krivicu svaljivati na drugoga. Ugljanin je veliki lažov i provokator, treba da ga je sramota ovakvih izjava!

Iva

pre 5 godina

Na svu sreću Ugljanin se ništa i ne pita, čak je i manjina na Sandžaku, sramota je što uopšte daje ovakve izjave, ali čega se pametan stidi time se Ugljanin ponosi!

Olga

pre 5 godina

Na svu sreću Ugljanin se ništa i ne pita, čak je i manjina na Sandžaku, sramota je što uopšte daje ovakve izjave, ali čega se pametan stidi time se Ugljanin ponosi!

Igor

pre 5 godina

Ugljanin je i ovim sramnim cinom pokazao da nepostuje drzavu Srbiju, kao i sve njene gradjane.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Suljo, ne postoji nikakav Sandžak nego samo RAŠKA OBLAST. Otomanska imperija odavno ugašena pa nema ni Sanžaka! Kad' to jednom shvatiš manje ćeš da patiš. Tudja obećanja - LUDOM RADOVANJA !

paramonte

pre 5 godina

O cemu on to prica kada bosnjake niko ne dira.

Ranko Markovic

pre 5 godina

Битан фактор, он ни доле у санџаку није на власти, нема гласача ни за цензус, само покушава да буде у центру пажње.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija