• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

23.07.2018

20:32

HARADINAJ PRIZNAO PORAZ, TRAŽI OD SRBIJE PRIMIRJE: Terorista moli BEOGRAD da obustavi akciju PONIŠTAVANJA NEZAVISNOSTI LAŽNE DRŽAVE!

Politika

HARADINAJ PRIZNAO PORAZ, TRAŽI OD SRBIJE PRIMIRJE: Terorista moli BEOGRAD da obustavi akciju PONIŠTAVANJA NEZAVISNOSTI LAŽNE DRŽAVE!

Podeli vest

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kaže da je od Beograda zatraženo "primirje" u lobiranju kod pojedinih zemalja da povuku priznanje kosovske nezavisnosti, kako bi pravno obavezujući sporazum, kojim bi trebalo da bude okončan dijalog o normalizaciji odnosa, bio donet u miru

Haradinaj je, kako prenosi Zeri.info, to rekao nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Bedžetom Pacolijem sa kojim je razgovarao o "naporima" Beograda da ubede pojedine zemlje da povuku priznanja kosovske nezavisnosti, a koje su ga ranije već "prepoznale kao nezavisnu državu".

Ovi napori, smatraju Haradinaj i Pacoli, ne bi treblao da obeshrabre druge zemlje da priznaju kosovsku nezavisnost.

OTKRIVEN PODLI PLAN PRIŠTINE! Tači i Haradinaj ubistvo Ivanovića koriste ZA UDAR NA SRBE!

- Želeli smo primirje sa Srbijom u duhu dijaloga i konačnog izmirenja, u duhu mira u koje ne dominira aktivnost i lobiranje protiv Kosova. Uveravam vas da je naša spoljna politika u tom duhu - rekao je Haradinaj novinarima posle sastanka sa Pacolijem.

VUČIĆ: Tači ne propušta priliku da mi spomene odluku MSP - kaže: EVO TI TVOJI JEREMIĆ I TADIĆ!

ŠIPTARI BESNI NA TAČIJA I HARADINAJA: Oni su Srbi, ŠOK ISTRAŽIVANJE O POREKLU ALBANCA zaledilo Prištinu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija